Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Žiari nad Hronom sa má vybudovať nový logistický park

Napísal Róbert Bosák, 15.03.2022

Nie je to tak dávno, čo oblasť logistiky v Žiari nad Hronom „zasiahla“ správa o predaji logistického areálu patriaceho firme Prologis. Nedávno prišla z Pohronia ďalšia správa súvisiaca s touto oblasťou. V meste sa totiž chystá výstavba nového logistického parku.

 

Prsty vo výstavbe a v následnej prevádzke nového logistického parku v Žiari nad Hronom už nebude mať firma Prologis. Ambiciózny projekt sa pripravuje pod taktovkou bratislavskej spoločnosti Contera Management SK, s.r.o. už predložila návrh projektu aj na posúdenie vplyvov na životné prostredie, čím urobila ďalší krok k plánovanej realizácii.

Zdroj: ziar.sk

 

2 varianty projektu logistického parku

 

Spoločnosť Contera Management SK, s.r.o. má k dispozícii až 2 varianty návrhu nového logistického parku. Ten prvý ráta s výstavbou 1 väčšej logistickej haly. V druhom sa hovorí o 2 halách, ktoré by stáli vedľa seba. V obidvoch prípadoch je k dispozícii plocha pozemkov dosahujúca výmeru 99 275 m², ktorej výhodou je najmä poloha v tesnej blízkosti rýchlostnej cesty R1.

 

Pracovné miesta pre 300 zamestnancov

 

Výstavba nového logistického parku prispeje aj k podpore zamestnanosti v meste. V areáli má nájsť prácu dokopy až 300 ľudí. 200 pracovných miest bude zriadených v hale, zvyšných 100 pozícií sa vytvorí na administratívnych úsekoch. Jednotlivé pracovné miesta by sa mali začať obsadzovať v roku 2024. Realizácia projektu má byť totiž hotová v 1. štvrťroku 2024. Po jej ukončení bude logistický park za 22 mil. € skolaudovaný a uvedený do prevádzky.  

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: ziar.sk