Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V utorkovom 7.kole Zelenej domácnostiam vydali 399 poukážok

Napísal Róbert Bosák, 20.04.2017

7.kolo projektu Zelená domácnostiam je úspešne za nami. Poukážky určené na podporu kúpy fotovoltických panelov našli svojich budúcich majiteľov, ktorí si vďaka nim môžu nainštalovať úsporné zariadenia s pomocou štátnej dotácie.

 

45-miliónový rozpočet, s ktorým bol projekt Zelená domácnostiam zavádzaný, nie je ešte ani zďaleka vyčerpaný. Po aktuálnom 7. kole je však k tomuto cieľu opäť o malý kúsok bližšie, pretože Slovenská inovačná a energetická agentúra (SIEA) v utorok vydala poukážky na kúpu fotovotických panelov v celkovej hodnote 1 milión eur. Ich držiteľmi sa stalo dovedna až 399 majiteľov domácností, ktorí budú mať čas na ich využitie a preplatenie 3 mesiace po vydaní.

Zdroj: quest.sk  

 

399 poukážok vydaných za vyše 5 minút

 

Záujem o dotácie z projektu je stále vysoký, čo potvrdzuje aj rýchly priebeh aktuálneho kola. Už pred jeho spustením bolo zo strany SIEA avizované, že po prekročení stanovenej alokácie o 10% bude príjem žiadostí ukončený. Po skúsenostiach z bleskového priebehu predošlých kôl tak neprekvapuje, že 399 poukážok v hodnote 1 milión eur bolo vydaných za necelých 6 minút.

 

Do konca sa majú spustiť ešte 3 podobné kolá

 

Záujemcovia, ktorým sa v utorkovom 7.kole poukážka neušla, nemusia zúfať. Podľa vedenia SIEA prebehne v najbližších mesiacoch zopár ďalších kôl zameraných na fotovoltické panely. O troch z nich sa už  v súvislosti s obdobím do konca leta hovorí teraz. Domácnosti tak môžu ďalej skúšať uspieť v nabitom súboji o dotáciu, ktorej využitím sa dostanú k týmto úsporným zariadeniam dosť výhodne.

Zdroj: energie-portal.sk  

 

Program Zelená domácnostiam pomohol od svojho spustenia viac ako 5500 domácnostiam. Celkovo sa na kúpu úsporných zariadení minulo až 12 miliónov, pričom ďalších 6 miliónov je buď v rukách majiteľov alebo čaká na preplatenie. Iniciatíva podporovať trvalo udržateľnú výstavbu a tým aj úsporu energií v domácnostiach bude pokračovať naďalej a už onedlho nás čakajú nové kolá, v ktorých sa vydajú ďalšie poukážky.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : regiontzb.sk, quest.sk, energie-portal.sk