Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Rovinke pri Bratislave otvorili nový City Park

Napísal Róbert Bosák, 15.11.2018

Na domácej retailovej mape je oddnes ďalšie obchodné centrum. Len pár kilometrov od hlavného mesta totiž stojí menší komplex, ktorý umožní rýchle a pohodlné nakupovanie všetkým, ktorí prechádzajú trasou Bratislava-Šamorín.

 

Prešlo len pár hodín, čo sa v najnovšom nákupnom stredisku na Slovensku ukončil celodenný program spojený so slávnostným otvorením. Práve ním sa otvorili brány nového City Parku, ktorý dnes oficiálne doplnil zoznam obchodných centier v Bratislavskom kraji. Spotrebiteľom (nielen) z obce Rovinka, ktorí chodili nakupovať do Bratislavy, tak výrazne uľahčí život. 

 

Už tretí slovenský City Park

 

Novootvorený projekt z Rovinky nie je prvým, ktorý nesie názov City Park. Celkovo ide už o tretie nákupné centrum nesúce túto značku, ktorá zahájila svoje pôsobenie na tunajšom trhu v roku 2012. Vtedy bol prvý zo slovenských City Parkov otvorený v Leviciach. V roku 2016 sa táto sieť rozrástla o ďalší komplex, ktorého domovom sa stala Trnava.

 

City Park Rovinka v číslach:

 

- komplex vybudovali na pozemku s výmerou nad 13 000 m2

- investícia do realizácie sa vyšplhala až na viac ako 5 mil. €

- rozloha celkovej prenajímateľnej plochy dosahuje 3 600 m2

- v nákupnom centre je momentálne otvorených 18 prevádzok

- súčasťou exteriéru City Parku je aj 151 miest na parkovanie

 

City Park Rovinka zrejme nebude posledným centrom patriacim do siete nákupných centier pod touto značkou. Investori, resp. správcovia totiž vlastnia ďalšie pozemky a objekty, ktoré by mohli v blízkej budúcnosti poslúžiť ako sídla nových nákupných stredísk. Celkom reálne vyzerá možnosť zriadiť takéto obchodné parky v Šamoríne či v Žiari nad Hronom.

 

City Park privíta návštevníkov každý deň od 9:00 do 21:00. Konkrétny zoznam 18 predajní, resp. prevádzok nájdete na stránke www.city-park.sk.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.city-park.sk

Foto: www.city-park.sk