Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Prahe predávajú najdrahší český byt za 3 milióny eur

Napísal Róbert Bosák, 06.09.2017

Pražský realitný trh je opäť v pozore. V ponuke predávaných nehnuteľností sa ocitol najdrahší byt v celom Česku. S cenou na české pomery nevídanou si hľadá nového majiteľa ochotného zaplatiť za bývanie astronomickú čiastku.

 

Titul s prívlastkom najdrahší v Česku si len nedávno uchmatol veľkometrážny byt situovaný  v lukratívnej rezidencii Celínka. Tá sa nachádza v Josefove, v jednej z najdrahších pražských štvrtí, čo je samo o sebe dôvodom na zvýšenie ceny bytov v tomto aktuálne rekonštruovanom objekte. Nebyť vkusného zariadenia bytu a jeho špecifického charakteru, samotná lokalita by mu k dosiahnutiu rekordného prvenstva nepomohla.

Zdroj: ihned.cz

 

Kráľovské bývanie za 3 milióny eur

 

V západnej Európe sa za 3 milióny eur predávajú byty so štandardom len trochu nad bežným priemerom. V prípade českej metropoly je táto cena adekvátnym ohodnotením kráľovského  bývania v centre, ktoré ponúka obrovskú výmeru, štýlové zariadenie, vlastnú terasu a výhľad na magické zákutia Prahy.  

 

Byt zariadený vo funkcionalistickom štýle

 

Staršia budova Celínky si už dlhšie pýtala rekonštrukciu, nakoľko jej výstavba prebehla ešte pred 2.svetovou vojnou. Objekt zriadili vo funkcionalistickom štýle, ktorý je pre danú lokalitu typický. K dosiahnutiu rekordnej ceny pomohlo aj jeho umiestnenie, nakoľko najdrahšie byty sú vždy na najvyšších poschodiach, čo platí aj v tomto prípade.

Zdroj: aktualne.cz

 

Problém s predajom tohto bytu by byť nemal napriek jeho vysokej cene. Dopyt po bývaní v tejto lokalite je dlhodobo slušný, takže makléri očakávajú jeho rýchle zmiznutie z voľnej ponuky. Horšie to môže byť s celkovo najdrahšou nehnuteľnosťou v Česku, ktorou je dom postavený hneď oproti orloju, s cenou dosahujúcou až 415 miliónov českých korún

 

Text : Róbert Bosák

Foto : aktualne.cz, byznys.ihned.cz