Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V pondelok štartuje 5. ročník Prague Design Week

Napísal Róbert Bosák, 18.05.2018

Zahájenie ďalšieho ročníka najväčšej dizajnérskej udalosti v Česku je na spadnutie. 5. ročník podujatia Prague Design Week, ktorý má opäť predstaviť to najlepšie z domácej aj zahraničnej scény, privíta prvých návštevníkov už tento pondelok.

 

Česká metropola sa od pondelka stane centrom dizajnu, a to nielen toho českého. Počas 7 dní prebehne v priestoroch miestneho Kampusu Hybernská ďalší ročník Prague Design Week, tentoraz s poradovým číslom 5. Návštevníci sa môžu opäť tešiť na to najlepšie, čo sa aktuálne  deje a navrhuje na poli dizajnu v Česku a okolitých krajinách.

Zdroj: www.designportal.cz


Bohatý program spestrí 82 vystavovateľov

 

Podobne ako v predchádzajúcich ročníkoch, aj tohtoročné podujatie priláka do Prahy desiatky vystavovateľov. Vrátane tých zahraničných ich má byť až 82, čo by malo byť dobrou zárukou k spestreniu bohatého programu. V rámci neho sa verejnosti predstavia dizajnéri, remeselníci, predstavitelia ateliérov aj talentovaní študenti.

Zdroj: www.praguedesignweek.cz 


Hostí čaká estetický aj vzdelávací zážitok

 

Aj keď práce jednotlivých vystavovateľov ponúknu návštevníkom hlavne estetický zážitok, podujatie ako také bude mať aj vzdelávací charakter. Súčasťou 7-dňového programu má byť rada prednášok a workshopov, ktorých cieľom je zapojiť verejnosť do umenia tvorby dizajnu a bližšie ju oboznámiť s metódami vzniku návrhov.

Zdroj: www.pinterest.co.uk


Praktické informácie pre návštevníkov:  

 

Termín konania: 21. máj – 27. máj 

Miesto konania: Kampus Hybernská 4, Praha

Otváracie hodiny: Po-Pia (12-21 h), So (10-21 h), Ne (10-19h)

Vstupné: 150 Kč/100 Kč (na celý týždeň)

Predaj vstupeniek: v pokladni na mieste pri vstupe

Zdroj: www.cosedejevpraze.cz 


Text: Róbert Bosák

Foto: www.lovewood.cz, www.designportal.cz, www.praguedesignweek.cz, www.pinterest.co.uk, www.cosedejevpraze.cz