Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Petržalke v sobotu otvorili novú tržnicu

Napísal Róbert Bosák, 09.04.2018

Nové nákupné možnosti pre Bratislavčanov sa naďalej rozširujú. Od soboty 7. apríla je oficiálne otvorená Petržalská tržnica, ktorá bude (nielen) obyvateľov najväčšieho sídliska v hlavnom meste zásobovať čerstvými potravinami.

Zdroj: www.bratislavaden.sk 


Bývalý supermarket Terno na Bratskej ulici v Petržalke patrí od soboty iba spomienkam. Na mieste, kde kedysi vítal kupujúcich, je totiž po najnovšom prevádzkovaná nová tržnica. Tá má zákazníkom ponúkať „to najlepšie z Dvorov, Lúk a Hájov.“ Aspoň s takýmto sloganom sa jej podarilo otvoriť brány a slávnostným sprievodným programom privítať prvých návštevníkov.

Zdroj: www.petrzalskatrznica.sk 


Vraj potraviny, ktoré v supermarkete nekúpime

 

Noví predajcovia lákali kupujúcich na kvalitné čerstvé potraviny priamo z dvora ešte pred sprevádzkovaním tržnice. Hlavným sortimentom má byť mäso, ovocie a zelenina z domácej dielne, ktorých kvalita je porovnateľne lepšia ako v supermarketoch. Práve to sa má postarať o vybudovanie stabilnej klientely napriek pestrej konkurencii, ktorá pôsobí v celej Petržalke.

Zdroj: www.terno.sk 


Druhý obchod tu prevádzkuje aj reťazec Kraj

 

Okrem stánkov s čerstvými domácimi potravinami nájdeme v priestoroch tržnice aj prevádzku firmy KRAJ. Začínajúci reťazec tu otvoril svoju druhú predajňu, ktorá tak rozširuje pôsobenie spoločnosti v Bratislave. To robí po Devínskej Novej Vsi z Petržalky ďalšiu lokalitu, kde si priaznivci nového potravinárskeho reťazca prídu na svoje.

Zdroj: www.mediawatch.dog 


Nepotrvá dlho a tržnica čoskoro príde o pozíciu najnovšej jednotky v oblasti predaja potravín v Petržalke. Na tú si už brúsia zuby autori projektu Trch, ktorý má byť ešte tento rok otvorený v rámci realizácie obytnej štvrti Slnečnice. Bratislavčania sa tak môžu tešiť na ďalšie nákupné možnosti s bohatým výberom kvalitných domácich potravín.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.bratislavaden.sk

Foto:  www.bratislavaden.sk, www.igelitka.com, www.petrzalskatrznica.sk, www.terno.sk, www.mediawatch.dog