Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Petržalke sa bude investovať do prírody

Napísal Róbert Bosák, 04.10.2019

Vyčlenenie peňazí na revitalizáciu prírodných plôch v jednotlivých mestských častiach Bratislavy je vždy dobrou správou. Aktuálne sa hovorí o takmer 2-miliónovej investícii v Petržalke.

Zdroj: Atomique

 

Cieľom spomínanej investície má byť Sad Janka KráľaChorvátske rameno. Obe miesta patria medzi najvyhľadávanejšie oddychové zóny Petržalky, ktoré návštevníkom umožňujú aspoň aký-taký kontakt s prírodou. Vďaka vyčleneným peniazom by mohli už čoskoro získať vynovenú podobu a tým vytvárať (nielen) Bratislavčanom lepšie podmienky na voľnočasové aktivity.

Zdroj: Svetovid 


1,5 mil. € pre Sad Janka Kráľa

 

Jeden z najstarších slovenských parkov si revitalizáciu nielenže zaslúži, ale ju aj potrebuje. Za 1,5 mil. €, ktoré na ňu budú v najbližšom čase vynaložené, tak v areáli parku pribudnú celkom nové lavičky, osvetlenie a tiež  zopár nových stromov, ktoré nahradia poškodené dreviny. Do úvahy prichádza ešte niekoľko zmien na nábreží, ktoré sa vďaka plánovaným úpravám napojí na samotný park.

Zdroj: visitbratislava.com 


0,43 mil. € pre Chorvátske rameno

 

Časť peňazí z celkového rozpočtu vyčleneného na túto investíciu do petržalskej prírody sa ujde aj priestranstvu okolo Chorvátskeho ramena. Daná čiastka však nedosahuje ani tretinu z toho, čo suma určená na revitalizáciu Sadu Janka Kráľa. Necelý polmilión by však mohol stačiť na pokrytie nákladov na opravu okolitého osvetlenia a na bezbariérové prístupy vedúce k samotnému ramenu.

Zdroj: www.centralny-park.sk 


Uvedené investície budú financované z podielových daní, ktoré mesto prerozdeľuje vybraným mestským častiam. Okrem Petržalky prídu finančné prostriedky aj do Karlovej Vsi, Dúbravky Vrakune a Podunajských Biskupíc. Petržalke sa však ujde najväčšia časť z celkového balíka vo výške 4,78 mil. €.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk

Foto zdroj: Atomique, Svetovid, visitbratislava.com, www.centralny-park.sk