Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Panorama City otvoria o dva týždne tretí supermarket Yeme

Napísal Róbert Bosák, 14.09.2017

Sú to presne dva týždne, čo delia Bratislavčanov od nakupovania v novom supermarkete Yeme. Majitelia tejto obchodnej siete totiž plánujú otvorenie ďalšej predajne v hlavnom meste presne vo štvrtok 28.septembra. 

 

Sieť prevádzok Yeme zameraná na predaj čerstvých potravín uzatvorí presne o 14 dní svoju doterajšiu expanziu v hlavnom meste. 28.septembra totiž na aktuálnom zozname miestnych supermarketov pribudne tretia prevádzka s touto značkou. Dejiskom otvorenia bude slávny komplex Panorama City, ktorý má ponúknuť novému supermarketu ideálnu polohu.

Zdroj: dennikn.sk

 

Trikrát a dosť, ďalší obchod tak skoro nebude

 

Podľa predstaviteľov spoločnosti zastupujúcej supermarkety je tretia bratislavská prevádzka na nejaký čas poslednou. Tri obchody sú na miestny trh postačujúce a zákazníkom, ktorí si potrpia na čerstvé potraviny najvyššej akosti, tak doprajú dostupnosť tohto predajcu po celom meste.

Zdroj: cijeurope.com

 

Tretiu predajňu nájdeme v najlepšej lokalite

 

Kým prvé dve predajne boli otvorené v pokojnejších lokalitách na Búdkovej ulici a na kraji  Tomášikovej ulice, v tomto prípade sa za vhodnú destináciu vybral komplex Panorama City. Jeho poloha sa nachádza v jednej z najlepších lokalít hlavného mesta, kde budujú novú štvrť, takže o záujem spotrebiteľov bude postarané, načo sa majitelia adekvátne pripravujú.

Zdroj: bratislava24.sk

 

Nová bratislavská prevádzka Yeme v číslach:

 

- predajňa bude s plochou 760 m2 druhou najväčšou spomedzi 3 otvorených prevádzok

- v predajni bude zamestnaných približne 50 ľudí, čo sa však môže po zabehnutí zvýšiť

- kupujúci budú môcť pri nakupovaní a platení využiť 3 obslužné pulty a 12 pokladní

- pri Panorama City vyčlenenia pre zákazníkov Yeme spolu až 40 parkovacích miest

Zdroj: retaildesignblog.net

 

Otvorenie tretej a zákazníkmi pravdepodobne aj najvyhľadávanejšej bratislavskej predajne Yeme sa pomaly blíži. Podľa vedenia by sa malo všetko stihnúť načas tak, aby mali klienti od 24.septembra otvorené dvere. Potom si dá spoločnosť s rozširovaním predajnej siete nejaký čas pauzu a okrem strediska výroby a centrálnej distribúcie neotvorí v najbližších mesiacoch nič.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : oliva-import.sk, dennikn.sk, cijeurope.com, bratislava24.sk, retaildesignblog.net