Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V okolí Slovenského raja vznikne nová infraštruktúra pre cyklistov

Napísal Róbert Bosák, 08.04.2022

Košický samosprávny kraj pokračuje v snahe budovať novú cyklistickú infraštruktúru. Jeden z najnovších projektov, ktorý má byť zrealizovaný na území kraja, sa zameriava na jej rozvoj v Slovenskom raji a jeho okolitých dedinách.

 

Do projektu, ktorého výsledkom má byť zvýšenie komfortu na cyklotrasách vedúcich okolím Slovenského raja, sa zapojilo 10 obcí. Hlavným cieľom jeho realizácie je budovanie nových odpočívadiel a niekoľkých nabíjacích staníc pre elektrobicykle. Košický samosprávny kraj (KSK) zároveň pracuje na dokončení nových úsekov cyklotrás a popritom pripravuje projekty ďalších nových tratí.

Zdroj: slovenskykras.eu

 

Pribudnú nové odpočívadlá aj nabíjacie stanice

 

Nové odpočívadlá, ktorých súčasťou budú nabíjacie stanice pre elektrobicykle, sa zrealizujú v 7 z 10 obcí zapojených do projektu. Jednotlivé oddychové zóny budú vybudované ako malé drevené prístrešky s nabíjacími stanicami, pričom každá z nich má byť vybavená 5 nabíjacími vstupmi. Chýbať nebudú ani mapy s cyklistickými trasami vedúcimi daným regiónom. V ďalších 3 obciach vzniknú len samostatné elektrostanice určené na nabíjanie elektrobicyklov.

 

7 obcí, kde budú zrealizované nové odpočívadlá:

- Dedinky

- Mlynky

- Hrabušice

- Betlanovce

- Letanovce

- Spišské Tomášovce

- Smižany

 

3 obce, kde pribudnú samostatné elektrostanice:

- Stratená

- Arnutovce

- Spišská Nová Ves

Zdroj: adventureslovakia.com

 

Od realizácie nových odpočívadiel a elektrostaníc v uvedených obciach sa očakáva zvýšenie návštevnosti daného regiónu. Tá je vzhľadom na potenciál, ktorý Slovenský raj ponúka, stále pomerne nízka. Jedným z dôvodov je aj nižší komfort na niektorých turistických chodníkoch a cyklotrasách. Ten zvýši aj projekt novej cyklistickej infraštruktúry, ktorej realizácia sa má stihnúť ešte do konca tohto roka.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: slovenskyraj.eu, adventureslovakia.com