Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V nedeľu boli pri Bratislave spojazdnené nové diaľničné úseky

Napísal Róbert Bosák, 21.07.2020

Diaľničná sieť na Slovensku sa opäť trochu rozrástla. V nedeľu totiž spojazdnili hneď 2 úseky, ktoré spolu priniesli necelých 30 km nových diaľničných, resp. rýchlostných ciest.

 

Prvé autá mali prejsť novou cestou v nedeľu okolo 16:00. Odvčera je premávka na obidvoch spojazdnených úsekoch v plnom prúde. Šoféri, ktorí prechádzajú Podunajskými Biskupicami v smere z Rovinky a Dunajskej Lužnej, resp. v smere do nich, tak budú v cieli o niečo skôr.

 

Úsek R7 Holice-Ketelec

 

Väčší zo spojazdnených úsekov dosahuje 25,2 km. Novootvorená časť rýchlostnej cesty R7 vedie z obce Holice do Ketelca v Podunajských Biskupiciach. Súčasťou trate sú aj križovatky, ktorými sa dá dostať do Šamorína, Dunajskej Lužnej či napojiť sa na D4 v samotnom Ketelci.

Zdroj: www.wikipedia.org – Krumpi 


Úsek D4 Ketelec-Rovinka

 

Druhý úsek je podstatne kratší. Nová časť diaľnice D4 vedúca z Ketelca do Rovinky meria 4,5 km. Napriek tomu sa jedná o významný diaľničný uzol, ktorý pomôže plynulosti cestnej premávky na trase z Podunajských Biskupíc do Rovinky.

Zdroj: samorin.sk 


Otvorením uvedených úsekov sa výstavba obchvatu D4 a rýchlostnej cesty R7 nekončí. Ich aktuálna dĺžka totiž tvorí iba polovicu celého plánovaného projektu. Ten má po dokončení merať vyše 59 km

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.bratislavskykraj.sk, www.d4r7.com

Zdroj foto: www.wikipedia.org – Krumpi, samorin.sk