Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V myjavských kopaniciach sa ukrýva šikovný mobilný domček

Napísal Róbert Bosák, 03.10.2018

Možnosti bývania v minidomoch sú u nás zatiaľ slabšie ako v okolitých štátoch. Niektorí majitelia ubytovacích zariadení však situáciu menia k lepšiemu a turistom či záujemcom o krátkodobý prenájom plnia sny o pobyte v takýchto objektoch.

Zdroj: www.ubytovanieporiadie.sk


Jeden z minidomov, ktoré v tunajších končinách ponúkajú slušné ubytovanie so všetkým, čo k tomu patrí, sa ukrýva v myjavských kopaniciach, konkrétne v dedine Poriadie. Kraj známy svojou pohostinnosťou, nedotknutou prírodou a skvelými možnosťami pre turistov je celkom dobrou voľbou pre alternatívnu dovolenku s alternatívnym bývaním, a to priamo v šikovnom mobilnom minidomčeku známom aj ako Ubytovanie JAJA 6969.

Zdroj: www.ubytovanieporiadie.sk  


Ubytovanie pre jednotlivcov aj celé rodiny

 

Primárnou úlohou tohto objektu je ubytovanie pre turistov, ktorí chcú stráviť pobyt v náruči kopaničiarskeho kraja. Ubytovať sa v ňom môžu jednotlivci, či už samostatne alebo ako 2 až 3-členné skupiny prichádzajúce za športom a rekreáciou, ale aj zamilované páriky túžiace po troche romantiky a súkromia v tichom prostredí. Vďaka vybaveniu minidomu, ktorý ponúka až 2 izby na spanie s možnosťou prístelky na gauči, si tu však pohodlné hniezdočko dokážu nájsť celé rodiny.

Zdroj: www.ubytovanieporiadie.sk  


Štandardne zariadený minidom ponúka:

 

- spálňu s manželskou posteľou a kompletnou nábytkovou zostavou

- 2. izbu na spanie s poschodovou posteľou pre deti alebo jednotlivcov 

- otvorenú obývačku spojenú s plne vybaveným kuchynským kútikom

- moderne zariadenú kúpeľňu s WC, umývadlom a sprchovým kútom

- priestrannú terasu so sedením hneď pred vchodovými dverami

Zdroj: www.ubytovanieporiadie.sk 


Pohodlné ubytovanie počas celého roka

 

Myjava a jej okolitá príroda neponúka skvelé dovolenkové možnosti len počas leta. Neďaleké lyžiarske strediská sú zárukou nezabudnuteľných zážitkov aj v zime, ktorej atmosféru môžete nasávať aj z tohto minidomu. Plusom je, že pri jeho zariaďovaní sa myslelo na všetky energie od elektriny cez kúrenie až po teplú vodu, takže ubytovať sa a užívať si v ňom bežný štandard so všetkým, čo k tomu patrí, je možné po celý rok.

Zdroj: www.ubytovanieporiadie.sk 


Realizácia takýchto minidomov je prínosná, či už pre trh s bývaním alebo len pre ten, ktorý sa zameriava na krátkodobé ubytovanie. V prípade mobilného domu z Poriadia sa jedná o ďalší objekt, ktorý môže byť inšpiráciou pre dizajnérov, architektov aj súkromníkov snažiacich sa o realizáciu vlastného alternatívneho bývania. A určite ho ocenia aj dovolenkári, ktorí chcú podľahnúť čaru kopaničiarskeho kraja a popritom vyskúšať niečo nové.

Zdroj: www.ubytovanieporiadie.sk 


Viac informácií o mobilnom minidome a možnostiach ubytovania v ňom nájdete na stránkach www.ubytovanieporiadie.sk alebo https://kopanice.sk/ubytovanie/ubytovanie-jaja-6969/

 

* Fotografie a informácie v článku sú zverejnené so súhlasom majiteľa ubytovacieho zariadenia.

 

 

Text: Róbert Bosák

Zdroje: www.ubytovanieporiadie.sk, www.kopanice.sk

Foto: www.ubytovanieporiadie.sk