Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V máji štartuje 3. časť projektu Zelená domácnostiam

Napísal Róbert Bosák, 29.04.2022

Projekt Zelená domácnostiam žne úspechy už niekoľko rokov. Vysoký záujem o dotácie na úsporné zariadenia využívajúce obnoviteľné zdroje energie prispel k iniciatíve prísť s ďalšou časťou dotačného programu. Tá štartuje už na začiatku mája.

 

3. časť projektu Zelená domácnostiam bude spustená ešte pred ukončením 2. časti. Prvé kolá budú prebiehať súbežne, potom sa Zelená domácnostiam II predčasne ukončí a o peniaze na kúpu a inštaláciu „zelených“ zariadení bude možné žiadať už iba v rámci jednotlivých výziev zaradených do harmonogramu projektu Zelená domácnostiam III.

Zdroj: zelenadomacnostiam.sk

 

SIEA bude prijímať prvé žiadosti o dotáciu od 2. mája

 

Pestrý program 3. časti dotačného projektu sa začína už budúci týždeň. Ako prvá prebehne výzva na predkladanie žiadostí o dotáciu na inštaláciu kotlov na biomasu. Online systém na podávanie žiadostí sa spustí o 15:00. Ich príjem bude ukončený najskôr po vyčerpaní alokácie schválenej pre toto kolo. Rovnakým postupom, no v iných termínoch a s inou výškou alokácie prebehnú výzvy na predkladanie žiadostí o dotáciu na iné „zelené“ zariadenia.  

 

Májový program projektu Zelená domácnostiam III :

 

2. máj

kotly na biomasu

4. máj

fotovoltické panely

9. máj

slnečné kolektory

11. máj

tepelné čerpadlá

 

Žiadosti o dotáciu na vybrané zariadenia bude v stanovených termínoch možné podávať na internetovej stránke www.zelenadomacnostiam.sk.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: zelenadomacnostiam.sk

Zdroj foto: zelenadomacnostiam.sk