Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Kostarike nie je problém zohnať ubytovanie v starom Boeingu

Napísal Róbert Bosák, 20.09.2018

Prerobené autobusy, vynovené väzenské cely, apartmány z piesku a ľadu či hosťovské izby zriadené priamo v korunách stromov. Pri predstavení najnezvyčajnejších hotelov sme tu mali už takmer všetko, no rezort na palube lietadla je predsa len niečím novým.

Zdroj: www.curbed.com 


Aj keď rezortov tohto typu je na svete viacero, pre nás je projekt z divokej Kostariky celkom unikátnym rezortom, aký sa len tak často nevidí. Zriadiť hotel v starom nefunkčnom lietadle typu Boeing 727 je jedna vec, no spraviť z neho nadštandardný rezort, ktorý dokáže prilákať hostí nadštandardne útulným interiérom a schopnosťou splynúť s atmosférou okolia, na to je potrebný poriadny kus kreativity.

Zdroj: www.thegildedpassport.com 


Pobyt v lietadle, ktoré letí ponad národný park

 

S veľkolepým nápadom ponúknuť záujemcom o dovolenku v kostarickej džungli aj takéto netradičné ubytovanie, prišlo miestne hotelové impérium Costa Verde. Jeho predstavitelia vycítili potreby klientov a zriadili pre nich nekonvenčný hotelový priestor priamo v útrobách lietadla. Aby nebolo lákadiel málo, pomocou podstavca ho umiestnili do 15-metrovej výšky, čím ubytovaným zabezpečili aj slušný výhľad na okolitý Národný park Manuel Antonio.

Zdroj: www.orangesmile.com 


Útulne, esteticky a s dôrazom na ekológiu

 

Snáď žiadny iný materiál by sa do interiéru tohto hotela nehodil lepšie ako drevo. Práve jeho využitie dokázalo dať priestorom jedinečný nádych a premeniť ich na útulné hniezdočko plné nápaditého dizajnu a všadeprítomného pohodlia. Nehovoriac o tom, že uplatnenie drevených prvkov sa stará aj o ochranu prostredia a úsporu finančných nákladov prevádzkovateľa.

Zdroj: www.designboom.com 


Čo čaká ubytovaných hostí v tomto hoteli:

 

- poriadna divočina, priamo na streche lietadla sa bežne premávajú opice a miestne vtáctvo

- jedinečný výhľad na oceán, pláž Espadilla aj scenérie Národného parku Manuel Antonio

- pobyt v štýlovo zariadenom interiéri, ktorý na každom kroku dýcha exotickými drevinami

Zdroj: www.designboom.com 


Kto by sa nechal zlákať na dovolenku v krásnej Kostarike a chcel ju prežiť v takomto lietadle, mal by si poriadne našetriť. Cena za nocľah sa pohybuje na úrovni 220 €, v letných mesiacoch sa vyšplhala až na 650 €. Nezabúdajme ani na to, že ide o apartmán pre pár osôb, o ktorý je slušný záujem, takže prípadnú rezerváciu treba spraviť niekoľko mesiacov vopred.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.dailymail.co.uk, www.costaverde.com

Foto: awax.news, www.curbed.com, www.thegildedpassport.com, www.orangesmile.com, www.designboom.com