Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V košickej ZŠ sa zrenovuje atletický ovál a postaví ihrisko pre malý futbal

Napísal Róbert Bosák, 21.07.2022

Mesto Košice pokračuje v rozvoji športovísk. Aktuálne sa realizuje alebo v blízkej dobe začne realizovať 14 projektov, ktorých výsledkom budú nové, resp. zrenovované plochy pre športovcov. Nechýba medzi nimi atletický ovál v jednej zo základných škôl.

 

Do zoznamu 14 košických športovísk, ktoré čaká výstavba alebo renovácia, sa dostal atletický ovál v areáli ZŠ Starozagorská 8. Športová plocha na Sídlisku KVP sa začala rekonštruovať v júni. Výsledkom realizácie nebude iba modernizácia atletickej plochy. Súčasťou projektu je aj výstavba nového ihriska pre malý futbal.

Zdroj: zoberloptu.sk

 

Najlepší atletický ovál na sídlisku

 

Do modernizácie športoviska bude preinvestovaných necelých 361 000 €. K tejto čiastke sa priráta ešte ďalších 60 000 € vynaložených na vybudovanie cesty, ktorou sa môžu do areálu prepraviť stavebné stroje. Za tieto peniaze vznikne špičkovo vybavený atletický areál, ktorý budú využívať aj žiaci z iných škôl. V rámci modernizácie sa počíta s vynovením bežeckého oválu aj doskočiska pre skok do diaľky. Súčasťou projektu je aj osadenie nového osvetlenia. To všetko urobí zo športovej plochy najlepší atletický ovál na celom sídlisku.  

 

Moderné ihrisko pre malý futbal

 

Atletická plocha prechádza rozsiahlou modernizáciou aj kvôli možnosti využitia športového areálu na súťažné podujatia. Súťažiť na vynovenom školskom športovisku budú hráči malého futbalu. Tí budú mať k dispozícii úplne nové ihrisko, ktoré vznikne rovno v strede atletického oválu. Minifutbalová plocha bude mať certifikované rozmery, ktoré jej umožnia hostiť riadne súťažné zápasy.

 

Športové plochy nebudú prístupné iba žiakom. V dopoludňajších hodinách sa budú využívať na výučbu telesnej výchovy, popoludní budú slúžiť miestnym klubom, prípadne aj verejnosti. Prvé tréningy na nich majú prebehnúť na konci nadchádzajúcej zimy, kedy má byť ukončená plánovaná 8-mesačná realizácia projektu.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: kosice.sk

Zdroj foto: zoberloptu.sk