Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Košiciach pokračuje rozvoj rezidenčného bývania

Napísal Róbert Bosák, 06.06.2017

Dopyt po bývaní v Košiciach dosahuje naďalej vysoké čísla. Využiť to chcú aj investori pracujúci na príprave nových rezidenčných projektov. Tie najaktuálnejšie, o ktorých sa aktuálne hovorí vo viacerých médiách, ponúknu desiatky ubytovacích jednotiek.

 

Košický realitný trh je od začiatku roka dostatočne dynamickým na to, aby  uspokojil rastúci dopyt po bývaní. Ponuka sa však napriek rýchlemu výpredaju voľných bytov neustále dopĺňa, pretože investori pravidelne kolaudujú nejaké nové stavby. Podľa aktuálnych informácií tu majú pribudnúť ďalšie projekty, ktoré prinesú nielen nové byty, ale aj kancelárie a ubytovacie jednotky pre študentov či robotníkov.

 

Business Centre Košice III – Tretia etapa nadštandardného komplexu, ktorý v prvých dvoch fázach ponúkol hlavne kancelárie, rozšíri projekt o ďalšie nové priestory. Okrem moderných kancelárií sa tu majú zrealizovať aj byty, ktorých má pribudnúť celkovo až 141. Košičania tak budú môcť využiť možnosť bývania hneď vedľa Steel Arény v lukratívnej lokalite. Realizácia tretej fázy sa už údajne začína, pričom do roku 2019 by mohla byť definitívne dokončená.

 

Rezidencia pri Radnici – Ďalším z veľkých košických projektov je Rezidencia pri Radnici, ktorá má zhodou okolností rovnakého investora ako Business Centre Košice III. Tento projekt už vypredal mnoho bytov, no vzhľadom na jeho úspech sa ho investori rozhodli rozšíriť. Po kolaudácii naplánovanej na prelom rokov 2017-2018  by tak mal ponúknuť spolu 390 bytov.

 

Apartmánové domy Medická – Tretím z projektov, o ktorom sa v Košiciach momentálne hovorí najviac, je pripravovaná výstavba apartmánových domov na Medickej. Ide o dvojicu objektov, v ktorých plánujú zriadiť až 159 ubytovacích jednotiek zložených z 1-izbových a 2-izbových apartmánov pre študentov alebo robotníkov. S výstavbou by sa mohlo začať na jar budúceho roka, pričom cieľ kolaudácie predbežne naplánovali na rok 2020.

 

Rezidenčné bývanie v Košiciach zažíva celkom dobré časy, čo pomáha celému realitnému trhu v meste. Kupujúci tak budú mať na výber z ešte väčšej ponuky, čo zlepší ich možnosti pri hľadaní vhodného bývania. Obzvlášť preto, že spomínané projekty nie sú jediné, ktoré budú v najbližšej dobe realizované.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : bytkosice.sk