Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Komárne pribudnú nové nájomné byty

Napísal Róbert Bosák, 04.08.2022

Bytový fond v Komárne sa v najbližších mesiacoch opäť rozšíri. V meste na Dunaji má do konca roka pribudnúť niekoľko nových nájomných bytov. Prvým obyvateľom majú byť odovzdané v novembri.

Zdroj: ponsdanubii.eu

 

Byty vzniknú prestavbou ZŠ

 

Nové nájomné bývanie pre niekoľko rodín alebo jednotlivcov bude dostupné v komárňanskej mestskej časti Nová Stráž. V tej sa nachádza nevyužívaný objekt niekdajšej základnej školy, ktorý sa mesto rozhodlo využiť na bývanie. Za týmto účelom bol pripravený projekt, ktorého výsledkom bude prestavba bývalej školskej budovy na menší 2-poschodový bytový dom.

 

14 nových nájomných bytov

 

Projekt nového bytového domu počíta so zriadením 14 bytových jednotiek. Polovicu z nich budú tvoriť 3-izbové byty. Menších 2-izbových bytov má byť dokopy 6. Zvyšný 14. byt bude 1-izbový a jeho celková výmera dosiahne 31 m². Ostatné byty ponúknu obyvateľom obytnú plochu s veľkosťou do 69 . Súčasťou bytov budú terasy a parkovacie plochy pri bytovke.

 

Investícia vo výške 750 000 €

 

Prestavba školskej budovy na 2-poschodový bytový dom si vyžiada celkové náklady vo výške 750 000 €. Časť z tejto sumy bude pokrytá finančnými prostriedkami z rezortu dopravy. Ten sa bude podieľať na financovaní realizácie projektu 40 % podielom. Zvyšných 60 % nákladov bude zaplatených prostriedkami z úveru poskytnutého Štátnym fondom rozvoja bývania

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: ponsdanubii.eu