Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Japonsku fungujú prvé knihohotely

Napísal Róbert Bosák, 29.03.2017

S blížiacom sa záverom marca, mesiacom kníh, si predstavíme ešte jednu tému súvisiacu so spojením kníh a interiérov. Dnes však nepôjde o knižnicu, ale o jeden jedinečný hotel, v ktorom si príde na svoje každý vášnivý čitateľ.

Zdroj: metropolismag.com

 

„Knihohotel“, rezort plný kníh alebo hotel priamo v kníhkupectve. Prívlastkov vystihujúcich projekt netradičných japonských hotelov slúžiacich na ubytovanie pre milovníkov literatúry by sme našli omnoho viac. Podstatné však nie sú mená, prívlastky ani prezývky, ale samotná myšlienka, ktorou chcú majitelia týchto netradičných ubytovacích zariadení zaujať.

Zdroj: pinterest.com

 

Hotel zariadený v kníhkupectve

 

Možno bolo cieľom predstaviteľov japonských hotelov Book & Bed Hostel len zvýšiť predaj kníh a možno im šlo o realizáciu netradičného a dosiaľ nepoznaného charakteru hotela. Zámer prilákať hostí (nielen) z celého Japonska im však vyšiel, nakoľko počet ubytovaných dosahuje dosť vysoké čísla. K úspechu nebolo potrebné nič pompézne, stačilo spojiť trochu originality s dobrým nápadom a prvé kníhkupectvá ponúkajúce nocľah na spôsob hotela boli na svete.

Zdroj: spoon-tamago.com

 

Otvorili hneď dva hotely naraz

 

Autori projektu sa nechali strhnúť svojim unikátnym nápadom úplne, čo potvrdzuje otvorenie hneď dvoch hotelových zariadení naraz. To väčšie sa nachádza v metropole, kde je predajní kníh viac než dosť, no žiadna z nich neponúka podmienky na komfortné ubytovanie pre hostí. Druhý z hotelov nájdeme v meste Kyoto, ktoré je známe láskou ku kultúre a umeniu. Ak sa to spojí so silným cestovným ruchom, nárast záujmu o netradičný knihohotel určite neprekvapí.

Zdroj: amusingplanet.com

 

Celosvetová podpora čítania, vzdelávania a zlepšovania gramotnosti môže mať rôzne podoby. Jednou z nich je aj projekt realizácie hotelových zariadení spojených so zámerom lákať hostí k čítaniu pútavých kníh. Ktovie, možno sa táto ušľachtilá myšlienka začne šíriť svetom a skôr či neskôr sa s ňou stretneme aj u nás.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : documentsdelivered.com, metropolismag.com, pinterest.com, spoon-tamago.com, amusingplanet.com