Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Dunajskej Lužnej postavia polyfunkčný bytový dom s viac ako 100 bytmi

Napísal Róbert Bosák, 13.01.2023

Bytový fond v obci neďaleko Bratislavy sa v najbližších rokoch znovu rozšíri. Prispeje k tomu aj nový bytový dom s polyfunkčným využitím. Jeho výstavba prinesie viac ako 100 bytov.

 

Zhruba 250 obyvateľov si po ukončení realizácie rezidenčného projektu nájde domov priamo v centre Dunajskej Lužnej. Polyfunkčný bytový dom s vyše stovkou bytov bude postavený v lokalite medzi ulicami Hlavná, Jánošíková a Pri jame. Rezidenčný komplex bol navrhnutý ako objekt so 4 nadzemnými podlažiami, v ktorých budú prevažne 1 a 2-izbové byty.

Zdroj: nehnutelnosti.sk

 

Bytový dom s občianskou vybavenosťou

 

Vyše 100 nových bytov bude zriadených v 4 blokoch doplnených väčším vnútroblokom. Ten poslúži ako externý priestor na stretávanie obyvateľov. Centrom celého vnútrobloku sa stane detské ihrisko. Súčasťou komplexu bude aj občianska vybavenosť, ktorá poskytne majiteľom bytov základné služby na dosah ruky. Pri výstavbe bytového domu sa ráta aj so vznikom 144 parkovacích miest


Výstavba bytového domu začne na jeseň

 

Plán výstavby nového polyfunkčného bytového domu v Dunajskej Lužnej už bol predložený na posudzovanie vplyvov na životné prostredie (EIA). Jeho výstavba má začať ešte tento rok. Prvé stavebné práce by mali prebehnúť v priebehu tohtoročnej jesene. Predpokladaný termín ukončenia realizácie, ktorá si podľa predbežných odhadov vyžiada približne 13 mil. €, zatiaľ avizovaný nebol.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – teraz.sk

Zdroj foto: nehnutelnosti.sk