Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Česku rozdali ceny pre najlepšie realitné projekty

Napísal Róbert Bosák, 13.11.2017

České stavby sú pre slovenských architektov pútavou inšpiráciou, z ktorej si odnášajú mnoho vzácnych poznatkov. Obzvlášť, ak ide o diela, ktoré vyhrajú nejakú zaujímavú cenu. Medzi nej patria aj projekty, ktoré uspeli v aktuálnom ročníku súťaže Nejlepší z realit.  

 

Nejlepší z realit alebo Best of Realty, ako je pomenovaná jedna z najsledovanejších českých súťaží zameraných na oceňovanie realitných projektov, má za sebou ďalší ročník. V poradí už 19.vydanie tohto podujatia, v ktorom o cenu vo viacerých kategóriách bojovalo 43 nominácií, vyvrcholilo 7.novembra v pražskom Kongresovom centre ČNB.

Zdroj: iluxus.cz

 

Rezidenčné projekty – kategória rozdelená na 2 časti má 2 víťazov:


Menšie bytové projekty – Villa Atrium Bubeneč (Praha)

Zdroj: m3m.cz


Rezidenčné projekty väčšieho rozsahu – Dock River Watch II (Praha)

Zdroj: ibarch.cz

 

Nové administratívne centrá – Mechanica (Praha)

Zdroj: flatstore.cz

 

Obchodné centrá – Centrum Chodov (Praha) - rekonštrukcia

Zdroj: wikipedia.org

 

Hotely – Theresian Hotel & Spa (Olomouc) - rekonštrukcia

Zdroj: pampeliska.cz

 

Skladové a priemyselné areály – CTPark Planá nad Lužnicí (Planá nad Lužnicí)

Zdroj: aktualne.cz

 

Zvláštna cena poroty – Kostol sv.Václava (Sazovice u Zlína)

Zdroj: designmagazin.cz

 

Cena Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí – Město Litomyšl

Zdroj: kdechcibydlet.cz

 

Cena čitateľov – Rezidence Waltrovka (Praha)

Zdroj: flatstore.cz

 

Sláva víťazom, česť porazeným. 19.ročník tejto súťaže spoznal nových laureátov prestížnych cien, ktorí si získali rešpekt verejnosti aj odbornej poroty. Spoločne s ďalšími nominovanými dielami tak ukázali to najlepšie, čo sa v Česku od 1.januára minulého roka postavilo a zároveň prispelo k rozvoju architektúry a urbanizmu po celej krajine.  

 

Text : Róbert Bosák

Foto : denik.cz, iluxus.cz, m3m.cz, ibarch.cz, vikipedia.org, pampeliska.cz, aktualne.cz, designmagazin.cz, kdechcibydlet.cz, flatstore.cz