Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Česku rastú nadčasové budovy v tvare V

Napísal Róbert Bosák, 31.01.2017

V českom stavebníctve si asi obľúbili písmeno V, pretože v poslednej dobe tu pribudlo niekoľko projektov v tvare tohto písmena. Na dva z nich, ktoré sú ideálnym príkladom pokroku českej architektúry, si teraz posvietime aj my.

 

Dva odlišné projekty, jeden spoločný znak. Dva pohľady na koncept stavby, jeden prienik v dizajne oboch budov. Napriek rozdielom ich spája rovnaký prvok a tým je vzhľad imitujúci písmeno V. Dlho očakávaný pražský mrakodrap V Tower a unikátny véčkový dom z Moravy patria k tomu najlepšiemu, čo sa u susedov začalo v posledných mesiacoch realizovať.

 

V Tower – luxus siahajúci do neba

 

Pokrok v stavebníctve našich českých susedov potvrdzuje viacero projektov, no máloktorý z nich siaha na úroveň realizovanej V Tower z Prahy. 104-metrový obytný dom, v ktorom nájdu domov majitelia platiaci za bývanie desiatky miliónov českých korún, bude pýchou štvrti Pankrác a to nielen kvôli výške, ale hlavne kvôli moderným konštrukčným riešeniam.

 

Projekt najmodernejšieho bytového domu z Česka bol predstavený dávnejšie. Po dôkladných prípravách sa nakoniec začalo so stavebnými prácami a najočakávanejšia stavba Česka naberá prvé kontúry. Ak sa nič nepokazí, majitelia by sa do svojich prepychových bytov mohli začať sťahovať už v druhej polovici roka.

Zdroj: ziprealty.cz

 

Véčkový dom – maximálny komfort z Moravy  

 

Druhým véčkovým projektom z Česka je rodinný dom, no v tomto prípade sa nejedná o nič obyčajné. Ide o projekt unikátneho bungalovu, ktorý postavili v nadčasovom štýle s dôrazom na inováciu. Výsledkom je projekt moderného domu s originálnym dizajnovým prevedením.

 

Nápad postaviť netradičný objekt s plochou 660m2 dotiahol do úspešného výsledku David Beke z ateliéru Schrapnel. Okrem klasických obytných miestností sa v dvojkrídlovej stavbe zrealizovala súkromná wellness zóna a za zmienku stojí aj inteligentné ovládanie domu.

Zdroj: idnes.cz

 

Prepychové bývanie na moderný spôsob, ktoré obstojí aj v konkurencii najlepších projektov zo zahraničia. Presne také sú najnovšie véčkové stavby zo susedného Česka, ktoré dopĺňajú zoznam moderných veľdiel miestnej architektúry. Zaskveli sa autori oboch diel a Pražáci aj Moraváci môžu byť hrdí na to, aké budovy rastú v ich lokalitách.

 

Text :Róbert Bosák

Foto : mrakodrapy.unas.cz, ziprealty.cz, idnes.cz