Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Banskej Bystrici otvorili nové nákupné centrum

Napísal Róbert Bosák, 28.10.2018

40 nových obchodov, a to priamo v rušnom centre Banskej Bystrice. Presne to prináša novootvorené nákupné centrum Point, ktoré vo štvrtok otvorilo svoje brány.

Zdroj: www.bystricoviny.sk 


Kupujúci z Banskej Bystrice a jej blízkeho okolia sa na dobré nákupné podmienky sťažovať nemôžu. Aktuálne im ich zlepšilo ďalšie nákupné stredisko, v ktorom si prídu na svoje všetci spotrebitelia hľadajúci bežný štandard. SC Point im totiž od štvrtka umožňuje navštíviť 40 nových prevádzok, ktorých predajný artikel prináša z každého rožku trošku.

Zdroj: www.scpoint.sk 


Pozitívny impulz pre rozvoj Banskej Bystrice

 

Nákupné možnosti v srdci Slovenska sa pomaly začínajú vyrovnávať iným krajským mestám, ak ich rovno aj nepredbiehajú. Miestny retailový trh je totiž bohatší o ďalší nákupný komplex, ktorý má čo ponúknuť aj najnáročnejším zákazníkom. Jeho realizácia sa však nepričinila len o lepšie nákupné možnosti. Veľký prínos má aj pre rozvoj banskobystrického urbanizmu, a to vďaka skvelej polohe pri pešej zóne v samom centre mesta, čím láka ešte viacej zákazníkov. 

 

Poloha v susedstve s hlavným konkurentom

 

Ak je reč o polohe nového centra, nemôžeme nespomenúť jeho susedstvo s ďalším miestnym strediskom, ktorým je Europa SC. To je síce v srdciach Banskobystričanov zapísané tak ako žiadny iný obchodný komplex, no to ešte neznamená, že SC Point mu nedokáže rovnocenne konkurovať. Ponuka značiek v novom centre je totiž dosť zvučná, čo dáva stredisku šancu na víťazstvo v súboji o jednotku na retailovom trhu v meste.

 

Vybrané prevádzky, ktoré už v SC Point otvorili:

 

- Lidl (v Banskej Bystrici už 3. predajňa)

- Intersport

- Pet Center

- Pinky Club

- Teta Drogerie

- Bagger

 

Ďalšie prevádzky sa pridajú zhruba o mesiac

 

Štyridsiatka aktuálne otvorených prevádzok, v ktorej je aj vyššie uvedená šestica, ešte nie je finálnym zoznamom, ktorý bude tvoriť kompletnú ponuku nájomcov. SC Point totiž otvára netradične až v 2 fázach, takže zvyšné prevádzky privítajú prvých spotrebiteľov neskôr, podľa aktuálnych informácií niekedy na konci novembra. Majú byť medzi nimi aj také „mená“ ako Delikateso, Niké, Planeo, Toppress, MT Shoes či gastrozariadenia Fajn Food a Asia Food.

Zdroj: bbonline.sk 


5 čísel o SC Point Banská Bystrica na záver: 

 

- 3-podlažný objekt stojí na pozemku s výmerou 8323 m2

- momentálne je prenajatých 96 % prevádzkovej plochy

- 40 novootvorených obchodov zaberá plochu 5350 m2

- otvorenie centra zatiaľ vytvorilo 150 pracovných miest

- výstavba trvala 2 roky, prvé práce začali v októbri 2016

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.scpoint.sk, bbonline.sk, www.bystricoviny.sk

Foto: www.bystricoviny.sk, www.scpoint.sk, bbonline.sk