Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Útulný drevený elegán oživil japonskú hotelovú mapu

Napísal Róbert Bosák, 01.03.2019

Útulný, originálny, prirodzený, celý v nadčasovom drevenom šate. Aj takým je najnovší hotel z japonskej Karuizawy, ktorý prináša na hotelovú scénu v krajine vychádzajúceho slnka úplne nový typ butikových hotelíkov.

Zdroj: www.archdaily.com 


Na hotelovú mapu v Japonsku pribudlo ďalšie exkluzívne ubytovacie zariadenie, ktoré sa pýši hneď niekoľkými superlatívmi. Projekt Shishi-iwa House, za ktorého návrhom stojí architekt Shigeru Ban, totiž napĺňa všetky parametre nadpriemerného butikového hotela vhodného pre pohodovú rodinnú dovolenku.

Zdroj: www.metalocus.es 


V štýle povestného japonského minimalizmu

 

Najväčšou devízou hotela je jeho komfortné zariadenie a príjemná domáca atmosféra, ktorej sa dá plnými dúškami nadýchať na každom kroku. Postarala sa o ňu kombinácia originálneho dizajnu, prírodných materiálov a nenáročného minimalistického zariadenia interiéru. Hotelu totiž vládne drevo, ktoré citlivo dopĺňajú ďalšie prírodné materiály využité hlavne v podobe jednoduchých doplnkov.

Zdroj: www.dezeen.com 


10 komfortných apartmánov v zajatí prírody

 

Cieľom architekta bolo spojiť príjemné s užitočným, preto pri tvorbe návrhu priložil dôraz na polohu hotela. Keďže Shishi-iwa House bol navrhnutý ako komplex niekoľkých drevených domčekov so sedlovou strechou, celý projekt sa mohol vsadiť do lokality obklopenej zeleňou. 10 šikovných apartmánov v maximálnom nadštandarde tak môže dýchať prírodou zvnútra aj zvonku.

Zdroj: www.dezeen.com 


Alternatíva k veľkým hotelovým komplexom

 

Hrejivé domácke prostredie, tichá lokalita a rozdelenie hotela na viacero útulných domčekov robí z projektu dokonalú alternatívu voči veľkým hotelovým komplexom v najbližšom okolí. Svedčí o tom aj vybavenie spoločenských priestorov, v ktorých nechýbajú meditatívne zóny, krb, knižnica či typická japonská záhrada. Aj to by malo zaujať návštevníkov a prilákať ich na dovolenku v duchu tradičného Japonska.

Zdroj: www.dezeen.com 


Text: Róbert Bosák

Foto: coconuts.co, www.archdaily.com, www.metalocus.es, www.dezeen.com