Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Utorok štartuje ďalší deň cyklu 1000 rokov architektúry v Bratislave

Napísal Róbert Bosák, 11.09.2016

Kultúrnych podujatí zameraných na architektúru nie je nikdy dosť. Obzvlášť, ak je ich cieľom mapovať významné míľniky z dejín. Jedno také pokračuje svojím programom už v utorok, kedy sa opäť dozvieme niečo o histórií budov v hlavnom meste.  

 

Milovníci bratislavskej architektúry majú ďalšiu príležitosť, ako sa priblížiť duši historických stavieb v Starom Meste. Vzdelávací cyklus s príznačným názvom 1000 rokov architektúry v Bratislave totiž štartuje svoje ďalšie kolo. Aj keď akcia je nasmerovaná skôr na seniorov, prekážkou k jej návšteve nebude ani mladšia veková kategória. Stačí si zobrať veselú náladu a pripojiť sa k sprievodu priateľov historickej architektúry.

 

Na programe je baroková Bratislava

 

Utorkový program cyklického podujatia bude zameraný na barok, ktorý skrášlil viacero kútov Bratislavy. Pod vedením odborníčky PhDr. Zuzany Zvarovej sa účastníci ocitnú medzi múrmi Kostola Najsvätejšej Trojice a dozvedia sa všetko podstatné o jeho minulosti vrátane slávnej fresky na kupole. Cieľom je spoznať stavbu od základov a exteriéru až po najtajnejšie zákutia interiéru, takže pre milovníkov tohto architektonického žánra je pripravený bohatý program.

Zdroj: muzeum.bratislava.sk

 

Praktické informácie pre záujemcov :

 

Štart : utorok 13.9. o 15:00

Vstupné : 2€

Stretnutie aktérov :  pred Múzeom dejín v Starej Radnici

Maximálny počet účastníkov : 50

Zdroj: muzeum.bratislava.sk

 

Cyklus bude pokračovať ďalším programom  

 

Pohľadom do sveta baroku sa premiérový cyklus vzdelávacích podujatí v Bratislave nekončí. Program pokračuje dvoma udalosťami v októbri, aby sa v novembri presunul za modernou architektúrou na Námestie SNP. To už ale predbiehame, pretože aktuálnym bodom programu je utorkový barok.

Zdroj: muzeum.bratislava.sk

 

Ak sa chcete nechať vtiahnuť do histórie najznámejších bratislavských stavieb a spoznať ich dušu, podujatie 1000 rokov architektúry si určite nenechajte ujsť. Na záver ešte pripomíname štart udalosti, ktorý prebehne tento utorok o 15:00 pred Múzeom dejín v Starej Radnici. Ako pozvánka na príjemný kultúrny zážitok stojí za to, takže aj takýmto spôsobom môžete stráviť pekný deň.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : muzeum.bratislava.sk