Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Trnava – slovenský Rím aj mesto možností

Napísal Róbert Bosák, 07.10.2016

Dnes nás čaká výlet do mesta, ktoré patrí k lokalitám s najvyššou životnou úrovňou a najdynamickejším realitným trhom. Domáci však Trnavu poznajú pod prívlastkom slovenský Rím alebo mesto možností.

 

Jedna z najnižších mier nezamestnanosti, bohatá ponuka novostavieb, ideálne podmienky pre šport a kultúru či láska k histórií. Aj takto môžeme vidieť Trnavu a okolie, ktoré sa radí medzi najsilnejšie slovenské regióny. Potvrdzujú to domáci, ktorí poukazujú na jej rýchly rozvoj, no pochvalami nešetria ani turisti, ktorí si z mesta možností odnášajú nezabudnuteľné zážitky.

Zdroj: www.wikipedia.org

 

Slovenský Rím láka turistov

 

Historický nádych mesta – Nebyť množstva pamiatok a historického jadra mesta, Trnava by neprilákala toľko domácich aj zahraničných turistov. Okrem pohľadu na budovy v rôznych stavebných slohoch potešia moderné parky, fontány a námestia plné dobrých reštaurácií.

 

Centrum náboženského života – História mesta, ktorá v podobe architektúry prežíva dodnes, je zároveň súčasťou náboženského života a z Trnavy robí centrum pre veriacich. Aj preto sa stretávame s prívlastkom „slovenský Rím,“ čo potvrdzuje aj množstvo kostolov v meste.

Zdroj: www.regiontirnavia.sk

 

Mesto možností s vysokou životnou úrovňou

 

Dobrý pracovný trh – Okrem turistického ruchu je výhodou života v Trnave aj ekonomická situácia na dobrej úrovni. Tá prináša dostatok pracovných miest, nakoľko nezamestnanosť patrí dlhodobo k najnižším v krajine.

 

Perfektná poloha – Rozvíjajúci sa pracovný trh má súvis s perfektnou polohou, ktorá Trnave umožňuje rýchle spojenie s Bratislavou a Nitrou. Nechýba diaľnica ani železničné spojenie do neďalekého Česka, čo je ďalšou návnadou pre investorov.

 

Pestrá ponuka nehnuteľností – Kde sa darí ekonomike, tam ožíva aj realitný trh. Ten trnavský patrí k najdynamickejším, čoho výsledkom je vysoká intenzita realizácie projektov. Dopyt po bytoch, domoch aj kanceláriách motivuje developerov stále zvyšovať svoju aktivitu a dopĺňať ponuku realít novými projektmi.

 

Ceny bývania rastú – Ďalším prvkom silného realitného trhu sú aj štatistické výsledky spojené s vývojom cien bývania. Údaje z posledných mesiacov vykazujú celkom slušný rast, čo robí z kúpy nehnuteľnosti v lokalite rozumnú investíciu s vyhliadkou celkom slušných ziskov do budúcnosti.

Zdroj: slovakia.travel


Naša cesta pomedzi trnavské ulice končí, no pre vás to môže byť nový začiatok spojený napríklad s hľadaním bývania. Trnava sa ako mesto možností vytvárajúce dojem malého Ríma stáva ideálnou lokalitou so všetkým, čo k spokojnému bývaniu patrí. Možno očarilo aj vás a v spojitosti s vyššou životnou úrovňou vás priláka nielen ako turistu, ale ako obyvateľa.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : wikipedia.org, regiontirnavia.sk, slovakia.travel