Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Trenčín chystá investície do rozvoja mesta za necelých 20 mil. €

Napísal Róbert Bosák, 07.12.2021

Rok 2022 sa bude na Považí niesť v znamení ďalších investícií do rozvoja. Trenčín totiž pripravuje viacero projektov, ktoré majú zvýšiť kvalitu života v meste. Tie si vyžiadajú niekoľkomiliónový balík.

Trenčín, Zdroj: orangesmile.com

 

V meste pod hradom Matúša Čáka sa v uplynulých rokoch urobilo viacero viditeľných zmien. Tými však snaha o zvyšovanie kvality života v Trenčíne zďaleka nekončí. Realizácia ďalších rozvojových projektov je v pláne aj v roku 2022. Odhadovaná suma, ktorú si tieto investície vyžiadajú, sa vyšplhá takmer na 20 mil. €.

Trenčín, Zdroj: pinterest.com - itinari.travel

 

Rozpočet mesta, štátny rozpočet aj eurofondy

 

O objeme finančných prostriedkov, ktoré budú vynaložené na plánované investície do rozvoja mesta, rozhodli mestskí poslanci 1. decembra. Udialo sa tak pri schvaľovaní rozpočtu na rok 2022. Peniaze z mestskej pokladnice však nebudú financovať všetky plánované projekty. Na ich realizáciu sa použijú aj prostriedky zo štátneho rozpočtu a z eurofondov.

 

Niektoré naplánované investície v Trenčíne:

- realizácia kontajnerového divadla

- dokončenie vnútroblokov v meste

- úprava viacerých ciest a chodníkov

- oprava starého železničného mosta

- investície do obnovy materských škôl

- výstavba športoviska s atletickou dráhou

- vybudovanie cyklotrasy a zeleného mosta

 

Trenčianska radnica po schválení rozpočtu avizovala, že investície nebudú brániť ďalšiemu znižovaniu mestského dlhu. Ten sa má v budúcom roku znížiť na 16,8 mil. €. Za 4 roky ide o pokles na úrovni 1,5 mil. €. Celková výška budúcoročného rozpočtu je 78 mil. €.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: orangesmile.com, pinterest.com – itinari.travel