Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Tradičná milánska výstava nábytku prilákala vyše 340 000 ľudí

Napísal Róbert Bosák, 29.04.2017

Má dlhoročnú tradíciu, pýši sa celosvetovou prestížou a jej otvárania sa každoročne zúčastňujú najznámejšie osobnosti. Medzinárodná výstava Salone del Mobile Milano prilákala aj tento rok masy ľudí z celého sveta.

Zdroj: designmagazin.cz

 

Miláno ako jedno z centier dizajnu sa každoročne premení na domov medzinárodnej výstavy nábytku. Ide o spomínané podujatie Salone del Mobile Milano, ktoré od roku 1961 ponúka prehľad toho najlepšieho, čo sa v oblasti výroby nábytku deje. Ani 56.ročník, ktorý prebehol začiatkom apríla, nebol ochudobnený o pestrý zoznam vystavovateľov, na ktorých prácu sa prišlo pozrieť vyše 340 000 ľudí.

Zdroj: toptrendy.sk

 

Rekordná návštevnosť z celého sveta

 

Slávna milánska výstava patrí k vrcholom podujatí zameraných na prezentáciu nábytku, čomu zodpovedá aj početná účasť. Tá tento rok dosiahla ďalšie výborné číslo, pretože do priestorov miestneho výstaviska Rho zavítalo celkovo 343 602 návštevníkov zvedavých na veľkolepú nádielku aktuálnych nábytkových trendov. Organizátorov určite potešilo, že ich programu sa zúčastnili ľudia až zo 165 krajín, čo len ukazuje, akým renomé sa môže výstava pochváliť.

Zdroj: toptrendy.sk

 

Hlavnou témou programu boli top trendy

 

Ako je už pri prípravách Salone del Mobile Milano zvykom, hlavná časť programu sa nesie v znamení prezentácie najlepších top trendov z oblasti nábytkárstva. Aj tento rok priniesol pohľad do dielní špičkových výrobcov, ktorí nezaspali na vavrínoch a trh zásobovali tými najexkluzívnejšími kúskami. Rozmanitosť farieb, materiálov a prevedení dominovala na každom kroku výstaviska a návštevníkom ukazovala svet interiérov v najpestrejšej podobe.

Zdroj: asb.sk  

Výstava potvrdila zmeny v štýle bývania

 

Zaujímavosťou, ktorá sa v posledných rokoch odráža na prezentovanom sortimente je, že štýl bývania sa dosť mení. Z bytov sa vytráca pompéznosť, čo z obývačiek vyháňa veľké sedačky a obývacie steny. Dôraz sa kladie na praktickú stránku, konkrétne na schopnosť mať mobilný a rýchlo zložiteľný nábytok. Aj  úloha farieb je menej dôležitá a do pozornosti sa dostáva skôr štruktúra materiálov, čo svedčí o zmenách vo výbere nábytku a tým aj o charaktere bývania.

Zdroj: asb.sk  

 

56. ročníkom sa príbeh tradičnej výstavy určite nekončí a o 12 mesiacov príde ďalšia. Edícia týchto „zlatých“ veľtrhov nábytku však bude pokračovať ešte tento rok, pretože okrem Milána sa podobné podujatia organizujú aj v Moskve a v Šanghaji. Tie prinesú ďalší skvelý program a čo je najpodstatnejšie, opäť sa na nich stretnú desaťtisíce ľudí z celého sveta.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : stavebnictvoabyvanie.sk, designmagazin.cz, toptrendy.sk, asb.sk