Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Titul Stavba roka 2016 si uchmatli veže Panorama City

Napísal Róbert Bosák, 31.03.2017

16 stavieb, no len 1 víťaz. Nominácia finalistov bojujúcich o titul Stavba roka 2016 bola bohatá, no na víťazný stupienok mohol len 1 najlepší. Ten si odniesol zlato z galavečera organizovaného pri príležitosti 22.ročníka najprestížnejšej súťaže slovenských stavieb.

 

Slávnostný ceremoniál udeľovania cien za výhru v súťaži Stavba roka 2016 máme už pár dní za sebou, no meno víťaza medzi nami rezonuje stále. Titul našej najlepšej stavby si totiž udrží celých 12 mesiacov, počas ktorých môže ukázať, že získané prvenstvo nie je náhodné. Autori Panorama City pevne veria, že sa im tento cieľ podarí splniť a prekonajú všetky očakávania.

Zdroj: herrrys.sk

 

Prvenstvo získali slovenské dvojičky

 

Víťaz aktuálneho ročníka Stavba roka sa môže pochváliť dizajnom, dispozíciou aj kvalitou stavby. To však nie je všetko, pretože veže vyrástli do výšky, akou sa iné slovenské objekty pochváliť nemôžu. Stali sa tak našimi najvyššími budovami a nakoľko pôsobia ako dvojčatá, získali si prívlastok „slovenské dvojičky,“ pod ktorými ich poznajú laici aj odborná verejnosť.   

 

Panorama City v číslach:

 

- budovy sa rozpínajú do výšky 112,60m a 112,20m

- obe veže majú 33 + 1 zúžené vrcholové poschodie

- v oboch objektoch sa dokopy nachádza 606 bytov

- realizácia trvala od augusta 2013 do marca minulého roku

- investičné náklady na výstavbu dosiahli 94 mil.€ bez DPH

Zdroj: projekt-team.sk

 

Po roku máme nového víťaza, ktorý bude najbližších 12 mesiacov panovať nad slovenským stavebníctvom. Panorama City si ako nadčasový bytový komplex doplnený administratívnymi a obchodnými prevádzkami v modernom európskom štandarde víťazstvo zaslúžil. Kiežby sa tento rok postavilo podobné kvalitné dielo, ktoré opäť pozdvihne úroveň našej architektúry.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : bratislavskenoviny.sk, herrys.sk, projekt-team.sk