Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Titul ENVIROMESTO 2021 získal Trenčín

Napísal Róbert Bosák, 25.02.2022

Vybrané slovenské mestá opäť zabojovali o celonárodné ocenenie ENVIROMESTO. To sa od roku 2017 udeľuje mestu, ktoré je príkladom realizácie environmentálnych riešení a ekologického prístupu k starostlivosti o mestské prostredie.

Zdroj: TASR - tasr.sk

 

Najnovšieho víťaza súťaže ENVIROMESTO 2021 vyhlásil rezort životného prostredia. Na základe viacerých smerodajných kritérií, ktoré sú pre zisk ocenenia kľúčové, sa titul podarilo uchmatnúť Trenčínu. V jeho prípade boli vyzdvihnuté najmä systematické environmentálne opatrenia s dôrazom na kreativitu a inováciu, ktoré prispievajú k zlepšeniu celkového stavu mestského prostredia.

Zdroj: sazp.sk

 

Trenčín získal hneď 2 ocenenia

 

Krajské mesto na Považí sa nestalo iba celkovým víťazom, ktorému sa ušla hlavná cena. Jeho zástupcovia si odniesli aj jedno z ocenení udeľovaných v 4 hodnotených kategóriách. Trenčín bol celkovo najlepší aj v kategórii Prechod na zelené hospodárstvo, v ktorej boli pozitívne ohodnotené rôzne efektívne riešenia a osvetová činnosť v oblasti odpadového hospodárstva.

 

Ocenené boli aj ďalšie 3 mestá

 

Na ceny odovzdávané v súťaži ENVIROMESTO 2021 si siahli aj ďalšie mestá. Tým sa ušli ocenenia udeľované vo zvyšných 3 kategóriách. Medzi aktuálnych laureátov sa zaradili mestá Púchov, Nitra a Skalica. Každé z uvedených miest si odnieslo cenu v jednej z hodnotených kategórií.

 

Víťazi ENVIROMESTO 2021:

 

Celkový víťaz – Trenčín

Prechod na zelené hospodárstvo – Trenčín

Zelená infraštruktúra – Púchov

Ochrana ovzdušia – Nitra

Adaptácia a zmierňovanie dopadov klímy – Skalica

Zdroj: handlovcan.eu

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: enviroportal.sk, trencin.sk

Zdroj foto: TASR – tasr.sk, sazp.sk, handlovcan.eu