Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Tipy pre výber vhodného kancelárskeho priestoru

Napísal Róbert Bosák, 06.07.2017

Vysoké pracovné nasadenie, spoluúčasť pri vytváraní dobrého kolektívu a čas strávený v príjemnom prostredí, do ktorého sa budeme radi vracať. Pokiaľ pri výbere kancelárie využijeme zopár osvedčených tipov, nájdeme priestor ponúkajúci tieto podmienky.

 

O vplyve pracovného prostredia na našu kariéru počujeme z každej strany. Avšak efektívnych tipov, pomocou ktorých si dokážeme nájsť vhodný kancelársky priestor ušitý na mieru našim požiadavkám až tak veľa nie je. Aj preto sme sa rozhodli priniesť krátky prehľad toho, čo hrá pri výbere kancelárie kľúčovú úlohu a podľa čoho zistíme, či je daný priestor pre nás vhodný.

 

1.Hľadajme priestor za primeranú cenu – Cena by síce nemala byť jediným smerodajným faktorom, no jej pomer ku kvalite a výmere musí byť primeraný. Nikto nechce vyhadzovať peniaze do vzduchu, ak kancelária neponúka dostatočné podmienky.

Zdroj: nabytok-interier-dizajn.sk

 

2.Vsaďme na správnu lokalitu – Na rozdiel od bytov alebo domov sa pri hľadaní kancelárie nemusíme zaoberať lukratívnou lokalitou. Dôležitejšia ako vybavenosť a investičný potenciál je blízka poloha, aby sme do práce nemuseli chodiť príliš ďaleko a tým neplytvali energiou.

Zdroj: mydva.cz

 

3.Pozor na nedostatočnú výmeru – Mnoho nájomníkov si v snahe ušetriť na nákladoch za kanceláriu vyberie malý priestor. Tento krok sa však môže stať osudný, nakoľko nedostatok priestoru bude pôsobiť obmedzujúco, čo sa postupne môže prejavovať slabším výkonom.

Zdroj: atipic-design.com

 

4.Zlaďme sa s charakterom priestoru – Dispozícia miestnosti, presvetlenie, vybrané farby, to všetko tvorí charakter priestoru, ktorý by mal ladiť s našim vkusom a našou osobnosťou. V opačnom prípade sa budeme v kancelárii cítiť nesvoji a to sa premietne do samotnej práce.

Zdroj: dizajne.sk

 

5.Myslime na zdravé vnútorné prostredie – Čím zdravšie prostredie, tým vyšší pracovný výkon. Výber zdravých materiálov, poloha v modernej zelenej budove či prítomnosť eko prvkov v priestore tak zohráva ďalšiu z kľúčových úloh pri hľadaní správnej kancelárie.

Zdroj: dizajne.sk

 

Ideálne podmienky v kancelárii sú pre dobrý výkon a radosť z práce kľúčové. Je jedno, či si ju chcete kúpiť alebo prenajať, ak si vyberiete vhodný priestor, dosiahli ste už polovicu úspechu. My veríme, že pri tomto kroku vám pomôžu aj naše tipy, s ktorými zvýšite šance na správny výber.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : klikali.sk, nabytok-interier-dizajn.sk, mydva.cz, atipic-design.com, dizajne.sk