Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Tipy pre vianočnú výzdobu príbytku – 1.časť

Napísal Róbert Bosák, 23.12.2014

Vianočnú atmosféru už cítiť na každom kroku a my môžeme s otvorenými dverami počkať na príchod najkrajších sviatkov. Vône, farby, dobrá nálada a hlavne štýlové dekorácie spravia z Vianoc čarovné obdobie, ktoré chceme prežiť v pokoji a radosti.  


Zdroj: www.oslavuj.sk 


Snaha o vytvorenie skvelej vianočnej atmosféry je prirodzenou súčasťou príprav na sviatky, preto je dobré priniesť nejaké užitočné tipy pre tvorbu výzdoby. Niektoré môžu pasovať aj do Vašej predstavy a rozhodnete sa nimi oživiť celkový vzhľad svojho interiéru. Takže nech sa páči, môžete sa inšpirovať aj niečím od nás.  

Zdroj: www.vianocnapredajna.sk


Drobné stromčeky v netradičných farbách


Zelená na vianočnom stromčeku je stará známa klasika, ktorá má svoju bohatú tradíciu a netreba ju ani meniť. V prípade malých okrasných stromčekov vhodných na kuchynský stôl alebo poličky môžete vyskúšať biely alebo strieborný umelý stromček. Skvelý nápad ako šikovne spestriť prostredie.

Zdroj: www.vianocnapredajna.sk

 

Zmyselné rozmiestnenie sviečok  


Plamienok na sviečkach horiacich počas vianočného večera je typickým slovanským zvykom. Ten prežil aj dodnes a spríjemňuje nám domácu pohodu. Zaujímavým spestrením bude, ak sviečky poukladáte v rôznych tvaroch a vytvoríte istý obrazec. Horiace plamienky vytvoria nádherný efekt, ktorý pomôže k harmónií.

Zdroj: braunoviny.bbraun.cz


Pestrofarebné mašle a stuhy


Mašle a stuhy v domácnostiach pôsobia detailne a vyniknú aj napriek ich menšiemu počtu. Vďaka rôznym výrazným farbám ako červená, tyrkysová, žltá či zlatá zažiaria medzi ostatnými doplnkami. Avšak netreba to s nimi preháňať a hlavne nekombinujte viac ako dve-tri farby naraz.

Zdroj: www.sashe.sk


Typické vianočné dekorácie


Vo vianočných interiéroch môžu pekne vyniknúť soby, Mikulášovia aj snehuliaci. Ak ich dopasujete vo vhodných odtieňoch a primeraných rozmeroch, poslúžia Vám ako elegantné ozdoby, ktoré vystihnú ten pravý odkaz Vianoc.

Zdroj: www.kreativita.info


Vyskúšajte ktorúkoľvek z ponúknutých inšpirácií a dolaďte ich s celkovým dizajnom Vášho interiéru. Nech sú Vianoce v duchu krásnej výzdoby a nech nádherné slovenské zvyky zavítajú do našich príbytkov. Nech prianie „šťastné a veselé“ nie je iba obyčajným sloganom, ale stane sa skutočným zmyslom prichádzajúcich dní.


Text : Róbert Bosák

Foto : oslavuj.sk, vianocnapredajna.sk, braunoviny.bbraun.cz, sashe.sk, kreativita.info