Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Tipy na oživenie bývania bez vysokých finančných nákladov

Napísal Róbert Bosák, 16.05.2017

Zmeny v zariadení domácnosti sú vítaným spôsobom oživenia bývania. Často ich však neuskutočníme zo strachu pred vysokými investíciami. Existuje však niekoľko možností ako dať svojmu príbytku novú tvár aj bez toho, aby sme si vyprázdnili peňaženku. 

 

Za kreativitu a originálne myšlienky sa neplatí nič. Ich uvedenie do praxe však môže stáť nejaké eurá, no vôbec to nemusí vyčerpať náš rozpočet. Platí to aj pri interiérovom dizajne, ktorý sa vyžíva v neustálych premenách, za ktoré sú majitelia ochotní platiť nemalé peniaze. Nie každý si môže dovoliť drahé renovácie, takže pár tipov na oživenie bývania bez veľkých nákladov sa hodí, a v mnohých prípadoch je výsledok ešte lepší.

 

Premiestňujte, prevzdušňujte – Skôr než sa pustíte do zavádzania novôt, môžete spraviť jeden účinný krok. Popremiestňujte nábytok, vyhoďte nepotrebné veci a vymeňte staré tapety, obrazy či fotky v rámčekoch za novšie. Celý priestor sa tak prevzdušní a zaistí vám sviežosť, ktorá bude mať pozitívny psychologický efekt.

Zdroj: abality.cz

 

Nábytok z paliet – Pri výbere nového nábytku, ktorý spojí originalitu a krásu s minimálnymi nákladmi, nemusíme vsádzať len na palety. Práve tie sa však ukázali ako flexibilné prvky pri tvorbe netradičných zostáv. Dajú sa poskladať v rôznych tvaroch, pričom možných prevedení je niekoľko desiatok.

Zdroj: paletovynabytok.blogspot.com

 

Pestrofarebná domáca knižnica – V prípade úpravy knižnice bude vašou jedinou investíciou trochu času. Samozrejme, ak máte dostatok kníh s obálkami v rôznych farbách. Tie si môžete poukladať tak, aby na regáloch vytvárali rôzne farebné obrazce, napríklad dúhu alebo pestrú mozaiku.

Zdroj: mt-nabytok.sk

 

Fľaše, šálky a poháre ako inventár – Ďalším tipom, ktorého realizáciou neminiete nič, len čas, je umiestnenie nového inventáru po celej domácnosti. Oprášte nepoužívané vínové fľaše, kávové šálky a vysoké poháre na vodu. Ak ich správne umiestnite, po prípade ozdobíte, budú vám slúžiť ako vázy, svietniky alebo iné dekorácie.

Zdroj: ekovizia.sk 

Vegetačná stena – Vegetačné steny predávané na trhu nepatria k najlacnejším riešeniam. Ak si však vytvoríte vlastnú stenu plnú zelene, miniete len niekoľko drobných. Vyberte si nejaké obľúbené izbové rastliny a zriaďte si takýto zelený doplnok vo vlastnej réžii podľa vlastného vkusu.

Zdroj: rules.sk

 

Búrajte hranice osvetlením – Výber svietidiel sa na celkovom dojme z bývania podpisuje dosť veľkou mierou. Ak zvolíte netypické modely lámp z rôznych materiálov, príbytok začne dýchať nanovo. Ako doplnok môžete skúsiť aj svetelné reťaze. Síce budete všetkých susedov miasť, no za cenu pohodlného bývania to bude stáť za to.

Zdroj: tovar.sk  

 

Tipov na oživenie bývania bez drahých investícií je oveľa viac. Vymyslieť si môžete aj nejaké vlastné, takto aspoň prispôsobíte každú zo zmien charakteru svojho príbytku. Je celkom jedno akou cestou pôjdete za lepším a praktickejším bývaním, podstatný je výsledok plný komfortu a príjemnej domácej atmosféry.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : akostavat.com, abality.cz, paletovynabytok.blogspot.com, mt-nabytok.sk, ekovizia.sk, rules.sk, tovar.sk