Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Tendence – najväčší veľtrh so spotrebným tovarom už o necelé dva týždne

Napísal Róbert Bosák, 14.06.2017

Slováci žijúci v Nemecku budú mať ďalšiu príležitosť navštíviť jeden z najväčších spotrebiteľských veľtrhov. Tradičné podujatie Tendence otvorí brány a pozve tisícky návštevníkov na prehliadku toho najzaujímavejšieho aj z oblasti bývania už  o pár dní.

 

O blížiacom sa veľtrhu Tendence sa nie náhodou hovorí ako o najdôležitejšom európskom podujatí pre obchodníkov s bežným spotrebným tovarom. Aj tento rok ukáže to najnovšie z rôznych oblastí vrátane nábytku, bytových doplnkov a interiérových dekorácií. Návštevníci hľadajúci inšpiráciu medzi aktuálnymi dizajnovými trendmi si tak opäť prídu na svoje.

Zdroj: designmagazin.cz  

 

Novinky zo spotrebného tovaru pre domácnosti

 

Jeden z najväčších veľtrhov, aké sa na frankfurtskom výstavisku Messe organizuje, ponúkne aj tento rok prehľad čerstvých noviniek zo sortimentu pre domácnosti. Vystavovatelia ukážu verejnosti, čo pri návrhoch nábytku a bytových doplnkov momentálne letí. Cieľom veľtrhu je zároveň predstaviť inovatívne produkty, ktoré budú nositeľmi trendov v druhej polovici roka.

Zdroj: designmagazin.cz

 

Svoje diela opäť ukážu aj nové talenty

 

Okrem výstavy si organizátori dali záležať aj na príprave bohatého sprievodného programu. Už niekoľký rok v rade prebehne podujatie Talents, na ktorom odprezentujú ukážky svojej práce začínajúci dizajnéri. Súčasťou budú aj viaceré prednášky a workshopy zamerané na rozvoj kreativity a chýbať nebude ani kultúrna časť so zábavnými vystúpeniami.

Zdroj: designmagazin.cz

 

Veľtrh štartuje v netradičnom termíne    

 

Napriek tomu, že veľtrh má prebiehať v tradičnej nálade bez nejakých väčších programových zmien, návštevníkov mohol prekvapiť posun termínu. Podujatie sa uskutoční o niečo skôr ako obvykle, pretože odštartovať má už 24.júna. Pre verejnosť bude výstava otvorená do 27.júna, takže čas na prehliadku najnovších trendov bude dostatočný.

Zdroj: designmagazin.cz

 

Text : Róbert Bosák

Foto : homebydlenicz, designmagazin.cz