Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Technológie, ktoré by nemali chýbať žiadnej modernej novostavbe

Napísal PR článok, 01.09.2022

Mnohí naši starí rodičia sa ani nestíhajú diviť, čo za technické vymoženosti nám dnes robia spoločnosť v našich domácnostiach. O inom vykurovaní ako uhlím či neskôr plynom, o bráne, ktorá sa im otvorí sama či oknách, ktoré sa zrazu zatemnia, sa im mohlo len snívať. No my dnes tieto možnosti máme, tak prečo ich nevyužiť?


Vykurovanie tepelným čerpadlom


Jednou z hlavných požiadaviek na dnešné novostavby je čo najväčšia energetická samostatnosť. Vykurovanie tepelným čerpadlom je výborná možnosť, ako túto požiadavku splniť a najmä v budúcnosti naozaj citeľne na vykurovaní ušetriť.


Tepelné čerpadlo je zariadenie, ktoré čerpá teplo z jedného miesta a odvádza ho na druhé. Cieľom jeho použitia je vykurovanie miesta s vyššou teplotou. Poznáme 3 druhy tepelných čerpadiel: tepelné čerpadlo vzduch – voda, tepelné čerpadlo vzduch – vzduch a tepelné čerpadlo zem - voda.


Vykurovanie tepelným čerpadlom je ideálne pre novostavby a je efektívnejšie než plyn, elektrina, drevo aj uhlie.Kúrenie a inštalácia od Renova Install vám tak pomôže vykurovať výhodnejšie a splniť so svojou novostavbou limit pre energetickú triedu A0, ktorá je povinná pre všetky nové nehnuteľnosti.


Diaľkové ovládanie žalúzií a roliet


Vonkajšie žalúzie boli obľúbené niekoľko desiatok rokov dozadu. Potom ich postupne vystriedali vnútorné žalúzie či rolety. Dnes však zažívajú opäť svoj rozmach. Nejde ale o vonkajšie žalúzie ako sme poznali v minulosti. Moderné vonkajšie žalúzie umožňujú zatiahnutie či odostretie bez toho, aby sme museli pristúpiť k oknu a naťahovať sa s nepraktickou šnúrkou.


Takéto žalúzie vďaka praktickému diaľkovému ovládaču zatiahnete napríklad aj z postele. Dokonca sa ani nemusíte nachádzať v rovnakej miestnosti. Žalúzie na všetkých oknách v dome môžete ovládať odkiaľkoľvek. Bez problémov tak zatiahnete/odtiahnete žalúzie aj v izbe, kde niekto spí a nemusíte ho rušiť svojou prítomnosťou v miestnosti.


Elektrická brána


Brána, ktorá sa pred vami sama otvorí? Presne to sú moderné elektrické brány, ktoré sa vám otvoria aj bez toho, aby ste museli vystúpiť z auta. A nepotrebujete na to ani povedať čarovné zaklínadlo „sezam otvor sa“. To nahradí praktické diaľkové ovládanie alebo mobilná aplikácia.


Vybrať si môžete krídlovú, posuvnú, či samonosnú bránu, vďaka čomu je elektricky poháňané brány možné prispôsobiť akémukoľvek pozemku. Brány od TOP GATES sú dostupné v rôznych dizajnových prevedeniach, vďaka čomu bude elektrická brána nielen praktickým pomocníkom, ktorý vám umožní pohodlný návrat domov, ale aj dizajnovým podčiarknutím celkového vzhľadu vášho domu.


Smart zabezpečovací systém


Ochrana svojho nového bývania je oblasť, na ktorej sa rozhodne neoplatí šetriť. Okrem kvalitného poistenia je preto dobré vybaviť svoju domácnosť aj zabezpečovacím systémom. Tradičné alarmové systémy sú známe už desiatky rokov, no dnes sa do popredia dostávajú smart zabezpečovacie systémy a celkovo smart domácnosť.


Okrem tradičnej ochrany proti neželanému vniknutiu poskytujú smart zabezpečovacie systémy aj ďalšie možnosti ochrany. Bežne dostupná je ochrana proti rozbitiu skla, ochrana proti dymu a požiaru, ochrana proti vytopeniu, ochrana proti úniku plynu alebo ochrana proti úniku kyslíka uhoľnatého.


Ak smart zabezpečenie zistí v domácnosti akýkoľvek problém, môže podľa vášho nastavenia odoslať vám textovú správu, email či zapnúť domácu sirénu. Najväčšou výhodou takéhoto zabezpečovacieho systému je možnosť ovládať ho cez mobil naozaj odkiaľkoľvek. Napríklad aj zo zahraničnej dovolenky. Dokonalý prehľad o svojej domácnosti tak máte naozaj nonstop.


Odomykanie dverí prostredníctvom odtlačkov prstov


Klasický kľúč na odomykanie dverí sa môže stratiť, zabudnúť, zlomiť a použiť ho môže hocikto. No kto nahradí odtlačok prsta alebo ako si prst niekde zabudnete? Práve preto sa v moderných domácnostiach používa odomykanie dverí pomocou odtlačkov prstov.


Princíp je jednoduchý. Pri príchode domov stačí priložiť ruku na čítačku a dostanete sa dovnútra domu. Do systému môžete zadať odtlačky viacerých ľudí. Je len na vás, či to budú len obyvatelia domu, alebo aj niekto z rodiny.


Moderné technológie nám uľahčujú čoraz viac život. V moderných domácnostiach sa preto čoraz viac dostávajú do popredia smart riešenia, ktoré mnohé činnosti urobia za nás.