Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Svetový deň sprievodcov láka na prehliadky našich najkrajších miest

Napísal Róbert Bosák, 23.02.2019

Cenné pamiatky, historické námestia, meštianska architektúra, a to všetko s odborným výkladom. V rámci podujatia, ktoré prebieha pri príležitosti Svetového dňa sprievodcov, budú najkrajšie slovenské mestá turistom opäť predstavené neobvyklým spôsobom.

Zdroj: www.pinterest.com 


21. február je už niekoľko rokov „zasvätený“ turistickým sprievodcom, resp. sprievodcom z cestovného ruchu. Pri príležitosti tohto dňa sa na Slovensku už 16. rok po sebe zorganizovalo podujatie, v rámci ktorého sa môžu turisti už od štvrtka zúčastňovať rôznych komentovaných prehliadok po celej krajine.

Zdroj: www.wikipedia.org 


Prehliadky miest so sprievodcom zdarma

 

Je to práve záver februára, kedy sa v najkrajších slovenských mestách každoročne stretávajú skupiny zvedavých turistov. Od 21. februára, no najmä tento víkend, totiž prebieha niekoľko prehliadok, resp. peších prechádzok so sprievodcom celkom zadarmo. Návštevu historických klenotov Slovenska tak obohatia zaujímavé informácie, čo spraví z výletu prínosný a pútavý zážitok.

Zdroj: www.hojaderutas.com 


Do projektu je zapojených viacero miest

 

V zozname miest, kde sa dá využiť možnosť takýchto prehliadok, sa tento rok ocitlo viac ako 10 lokalít. Každé z miest patrí k tomu najlepšiemu, čo môže Slovensko ponúknuť, a to nielen kvôli cennej histórii. Jednotlivé mestá sú zároveň zárukou pohodovej atmosféry s vynikajúcou gastronómiou a bohatým kultúrnym dianím.

Zdroj: www.wikipedia.org 


Niektoré z miest pripojených k podujatiu:

 

- Bratislava

- Malacky

- Skalica

- Trnava

- Banská Bystrica

- Martin

- Ružomberok

- Poprad

- Spišská Nová Ves

- Sabinov

- Bardejov

Zdroj: www.flickr.com 


Mnohé prehliadky v rámci tohto podujatia už prebehli. Práve dnešným dňom máme za sebou prvú väčšiu časť pripraveného harmonogramu. Rada ďalších prehliadok sa uskutoční aj zajtra. Ani tým sa však pestrý program nekončí. K jeho vyvrcholeniu totiž dôjde až 2. marca.  

 

Informácie o podujatí a o jednotlivých prehliadkach nájdete na stránke www.ssscr.sk.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.sita.sk, www.ssscr.sk

Foto: www.pinterest.com, www.wikipedia.org, www.hojaderutas.com, www.flickr.com