Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Súťaž Office roka odhalila najlepšie slovenské kancelárie

Napísal Róbert Bosák, 22.02.2019

Slováci vo štvrtok spoznali najlepšie kancelárie za minulý rok. 3. ročník súťaže Office roka totiž má za sebou finále, v ktorom boli vybratí aktuálni víťazi.

 

5 cien a 4 mená, práve také sú štatistiky 3. ročníka Office roka. Súťaž, ktorú znova zastrešila spoločnosť CBRE, včera oficiálne vyvrcholila výberom tohtoročných víťazov. Tí aj tento rok vzišli zo silnej zostavy nominovaných kancelárskych priestorov, ktoré boli zárukou ďalšieho veľmi dobre obsadeného ročníka.

 

Zdravá kancelária – ČSOB

Zdroj: www.officeroka.sk 


Inovatívna kancelária – Swiss RE

Zdroj: www.officeroka.sk 


Kancelária ako DNA firmy – Forbes

Zdroj: www.officeroka.sk 


Absolútny víťaz Office roka – Swiss RE

Zdroj: www.officeroka.sk 


Hlasovanie verejnosti – Private Consulting Group

Zdroj: www.officeroka.sk

 

Zloženie poroty, ktorá vyberala víťazov:

 

- Tomáš Hegedűš (riaditeľ CBRE Slovensko)

- Braňo Kaliský (A1 Respect Architecture)

- Barbora Markechová (Bogle Architects)

- Nina Weisslechner (Atworks)

- Florian Frotscher (Woods Bagot)

 

3. ročník súťaže o najlepšiu slovenskú kanceláriu je za nami. Členovia poroty sa zhodli, že aj tento ročník potvrdil trend skvalitňovania pracovných priestorov v našich končinách. Aj keď vyhrať mohli iba tí najlepší, o ďalší veľký posun nášho kancelárskeho trhu sa postarali všetci súťažiaci, ktorých bolo po prihlásení do súťaže až 38. Zdolať takúto širokú konkurenciu, aj to svedčí o nadštandardnej kvalite víťazných priestorov.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.officeroka.sk

Foto: www.officeroka.sk