Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Súťaž o noc v parížskom Louvre zadarmo

Napísal Róbert Bosák, 05.04.2019

Nebyť Eiffelovky, Louvre by bol najnavštevovanejším miestom Paríža. Slávne múzeum však neláka len na tisícky vzácnych exponátov. Pre mnohých turistov je hlavným cieľom sklenená pyramída postavená na dvore pred palácovým komplexom. A práve tá čoskoro otvorí brány dvom vyvoleným, ktorí v nej budú môcť prenocovať.

Zdroj: www.la-croix.com 


V Louvre sa schyľuje k veľkým narodeninovým oslavám. Sklenená pyramída, ktorá sa stala jednou z najpopulárnejších atrakcií celého múzejného komplexu, už čoskoro oslávi 30 rokov. Pri tejto príležitosti sa vedenie múzea spolu s Airbnb rozhodlo vyhlásiť súťaž o noc v tejto pyramíde zadarmo.

Zdroj: www.pariszigzag.fr 


Noc v presklenej pyramíde

 

Možnosť užiť si noc priamo v priestoroch tejto pyramídy sa naskytne len raz za život. Šancu vyskúšať si nocľah v špeciálne upravenom interiéri presklenej stavby však budú môcť využiť len 2 osoby, ktorým sa podarí uspieť v aktuálnej súťaži. Do tej sa dá zapojiť prostredníctvom Airbnb, ktorá je spoluorganizátorom kampane a zastrešuje všetky náležitosti jej priebehu.

Zdroj: www.forbes.com


Ako sa zapojiť do súťaže:

 

- súťaž spravuje Airbnb, je otvorená pre záujemcov z celého sveta

- zapojiť sa do nej môžete na stránke https://cs.airbnb.com/b/louvre

- súťažiaci sa musia najprv prihlásiť, resp. registrovať do systému

- pri registrácii je potrebné uviesť niekoľko základných informácií

- potom uvediete krátky popis, prečo máte byť hosťom Mona Lisy práve vy

Zdroj: abcnews.go.com 


Hostí čaká špeciálny program

 

Samotný nocľah v pyramíde nebude jediným zážitkom, ktorý čaká na víťazné duo. V hre je aj špeciálny program spojený s exkluzívnou prehliadkou múzea obohatenou o tzv. VIP sprievod. Výhercovia si užijú napríklad romantickú večeru pri Venušinej soche či súkromný akustický koncert v salóne Napoleona III. Čerešničkou na torte má byť relaxačné posedenie v špeciálne vytvorenej obývačke pod obrazom Mona Lisy.

Zdroj: www.forbes.com 


Do konca súťaže ostáva už iba týždeň. Všetky súťažné „prihlášky“ sa uzatvoria v piatok 12. apríla. Následne sa vyžrebuje jeden šťastný výherca, ktorý si môže do Louvre vziať 1 osobu a 30. apríla s ňou pricestovať na jedinečný výlet.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.ouest-france.fr, www.la-croix.com, www.pariszigzag.fr, www.forbes.com, abcnews.go.com