Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Súťaž o najlepší návrh nového kultúrneho domu v Malackách má víťaza

Napísal Róbert Bosák, 03.03.2022

Obyvatelia Malaciek a ich okolia stále čakajú na nový kultúrny dom. Aktuálne sú k jeho výstavbe a následnému otvoreniu o ďalší krok bližšie. Nedávno sa totiž uzatvorila súťaž, ktorej cieľom bolo nájsť návrh s najlepšou podobou nového kultúrneho objektu.

Zdroj: malacky.sk

 

Vedenie mesta Malacky vyhlásilo súťaž o najlepší návrh nového kultúrneho domu ešte v lete minulého roka. Keďže výber prebiehal dvojkolovým systémom, víťaza sme spoznali až pred koncom februára. Stal sa ním ateliér N/A, ktorý uspel v konkurencii ďalších 23 zúčastnených ateliérov.

Zdroj: malacky.sk

 

Kultúrny dom v novej budove

 

Mesto Malacky ako vyhlasovateľ súťaže dalo prihláseným ateliérom na výber medzi tvorbou návrhu, v ktorom sa objaví aj budova starého mestského úradu, alebo bude zbúraná a kultúrny dom sa zriadi v novom objekte. Víťazný návrh vsádza na celkom novú budovu, ktorá sa stane sídlom miestneho kultúrneho domu. Ten vyrastie priamo v centre Malaciek v tesnej blízkosti križovatky Zámocká a Radlinského.

Zdroj: malacky.sk

 

Komplex vytvorený z 2 blokov

 

Ateliér N/A navrhol nový kultúrny dom ako komplex, ktorý budú tvoriť 2 prepojené bloky. V jednom budú priestory Základnej umeleckej školy, ktorá bude disponovať vlastnou sálou. Školský blok tak bude môcť hostiť aj menšie kultúrne podujatia. Druhý z blokov bude sídlom Mestského centra kultúry a knižnice, v rámci ktorého bude zriadený aj priestor na besedy. V spodnej časti objektu budú prenajímateľné plochy a pod budovou podzemné parkovisko.

Zdroj: malacky.sk

 

Výber víťazného návrhu bol iba prvým krokom k výstavbe nového kultúrneho domu. Teraz príde na rad verejná prezentácia a pripomienkovanie. Ak bude návrh odsúhlasený, môže sa začať s prípravou, vybavovaním povolení a následnou výstavbou.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: malacky.sk, zahori.sk

Zdroj foto: malacky.sk