Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Súkromný ostrov na Bahamách sa predáva za necelých 20 mil. USD

Napísal Róbert Bosák, 28.04.2021

Bahamy sú lákavým rajom pre návštevníkov z celého sveta. Ich súčasťou je aj niekoľko súkromných ostrovov, ktoré ponúkajú príležitosť užiť si dovolenku v nerušenom pokoji. Jedným z nich je aj St. Andrews Island, ktorý je aktuálne na predaj.

St. Andrews Island, Zdroj: www.dupuchrealestate.com 


Bahamský ostrov St. Andrews, známy tiež ako Little Ragged Island, patrí k tým najkrajším v celom Karibiku. Napriek tomu to nie je prvýkrát, čo vystrieda vlastníka. Nového majiteľa lukratívneho kúska pevniny v Atlantickom oceáne by mal spoznať v najbližších dňoch. Už čoskoro totiž prebehne dražba, z ktorej má vzísť nový vlastník ochotný zaplatiť zaň necelých 20 mil. USD.

St. Andrews Island, Zdroj: www.dupuchrealestate.com 


Najväčší súkromný ostrov na Bahamách

 

Predávaný ostrov nie je len jedným z mnohých, ktoré formujú súostrovie Bahamy. Spomedzi všetkých súkromných ostrovov, aké sa tu nachádzajú, je celkovo tým najväčším. Jeho plocha dosahuje okolo 300 hektárov, čomu iné ostrovy v osobnom vlastníctve nemôžu konkurovať. Navyše, na jeho území sa nachádza nedotknutý raj, čo majiteľovi prinesie širokú škálu možností, ako svoj lukratívny úlovok využívať.

St. Andrews Island, Zdroj: www.dupuchrealestate.com 


Čo ponúkne ostrov novému majiteľovi?

 

- plávanie alebo potápanie priamo pri útesoch

- dostatočnú plochu na výstavbu malého rezortu

- nedotknuté pláže s úchvatným bielym pieskom

- ďalekosiahle výhľady na azúrovo-modrý oceán

- len 10-minútová vzdialenosť od Duncan Town

- možnosť kotviť hneď pri pevnine väčšou loďou

St. Andrews Island, Zdroj: www.dupuchrealestate.com 


Odhadovaná cena ostrova je 19,5 mil. USD

 

Skôr, než si nový majiteľ začne užívať nedotknutý pozemský raj, bude zaň musieť zaplatiť viac ako 19 mil. USD, aspoň tak to vyplýva z odhadu dražobnej spoločnosti Concierge Auctions. Práve tá má na starosti priebeh online dražby, na ktorej sa bude najväčší súkromný ostrov na Bahamách predávať. Odhadovaná cena 19,5 mil. USD nemusí byť konečná, no k citeľnejším odchýlkam zrejme nedôjde.

St. Andrews Island, Zdroj: www.dupuchrealestate.com 


Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.conciergeauctions.com, www.dupuchrealestate.com

Zdroj foto: www.dupuchrealestate.com