Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Štvrtá predajňa Yeme už otvorená

Napísal Róbert Bosák, 03.12.2018

Predvianočné obdobie a s ním spojený nárast tržieb obchodníkov je ideálnym časom na otváranie nových predajní. Záver novembra na to využilo aj vedenie obchodného reťazca Yeme, ktorého sieť sa rozšírila už o štvrtú predajňu.

 

Zoznam predajní Yeme je opäť o niečo pestrejší. Na svoje si aj tentoraz prídu spotrebitelia z hlavného mesta, pretože aj štvrtý obchod patriaci do zoznamu otvorených predajní tejto značky si našiel domov v Bratislave. Reťazec, ktorý vsádza na predaj čerstvých domácich potravín, tak zatiaľ pôsobí iba v metropole.

Zdroj: www.bratislavaden.sk 


Obchod v samom srdci metropoly

 

800 m2, prvotriedny tovar a vynikajúca poloha v srdci Bratislavy. Aj to ponúka zákazníkom nový obchod Yeme, ktorý sídli priamo v centre metropoly, konkrétne na Námestí SNP. Tam ho síce čaká silná konkurencia, pretože v tesnej blízkosti sú predajne Lidl, Billa či Tesco, no nadpriemerná kúpyschopnosť v tejto lokalite by mu mala prilákať dostatok zákazníkov.

Zdroj: www.startitup.sk 


4 bratislavské prevádzky Yeme:

 

Yeme, Tomášikova ulica – Prvá a stále najväčšia predajňa sa nachádza v budove, kde niekedy sídlil Freshmarket. Ide o objekt pri frekventovanom ťahu smerom z Ružinova do centra.

Yeme, Búdkova ulica – Menšia, no kvalitou o nič horšia predajňa, ktorá sídli priamo oproti Horskému parku.

Yeme, Panorama City, Landererova ulica – Tretia z predajní sa môže pochváliť výbornou polohou hneď pod vežami Panorama City, len kúsok od OC Eurovea.

Yeme, Námestie SNP – Prevádzka, ktorá na seba vzala úlohu predajne schopnej ulahodiť požiadavkám zákazníkov využívajúcich nákupné možnosti vo frekventovanom centre mesta.

Zdroj: www.bratislavaden.sk 


Nákupy v novej predajni na Námestí SNP už pár dní prebiehajú naplno. Jej brány sa totiž pre verejnosť otvorili vo štvrtok 29. novembra. Tým sa však expanzia tohto reťazca nekončí a už o pár mesiacov by na mape prevádzok mohla pribudnúť ďalšia, v poradí 5. predajňa. Opäť má ísť o obchod v Bratislave, no tentoraz to nebude užšie centrum, ale Petržalka.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.bratislavaden.sk, www.yeme.sk

Foto: www.bratislavaden.sk, www.startitup.sk