Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva 2017

Napísal Róbert Bosák, 02.05.2017

4.máj bude pre slovenské stavebníctvo ďalším dôležitým medzníkom. Práve v tento deň  totiž prebehne tradičné podujatie Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva, ktorého sa v snahe riešiť aktuálne témy opäť zúčastní elita z celej krajiny.

 

Stavebníctvo je dlhodobo našim najsilnejším ekonomickým sektorom, od ktorého stavu závisí vývoj celého hospodárstva. Vedia to aj lídri popredných stavebných firiem a inštitúcií, ktorí sa za účelom hľadania riešení vedúcich k ďalšiemu rozvoju opäť stretnú na tradičnej konferencii Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva. Tá sa začne už tento štvrtok a ako je zvykom, aj tento ročník prinesie zaujímavý program zameraný na najdôležitejšie aktuality.

Zdroj: allevents.in  

Účasť smotánky stavebníctva

 

Už z názvu je jasné, že konferencia sa organizuje pre tých, ktorí najväčšou mierou ovplyvňujú dianie v domácom stavebníctve. Iniciátori podujatia budú aj tento rok čakať početnú návštevu riaditeľov stavebných firiem, projektových spoločností a niekoľko zvučných mien domáceho developmentu, ktorí budú diskutovať s politickými predstaviteľmi o najaktuálnejších témach.

 

Program prebehne v 2 blokoch

 

O bohatý program je postarané a účastníci sa môžu tešiť na 2 pestré bloky. V oboch sa budú riešiť najdôležitejšie otázky venované ďalšiemu smerovaniu domáceho stavebníctva, pričom predchádzať im bude hodnotenie doterajšieho vývoja na základe analýzy CEEC Research. Na záver sa ešte pripravil slávnostný obed s neformálnou diskusiou, ktorá ukončí celú akciu.  

 

1.blok

- Vízie a stratégie pre ďalší rozvoj slovenského stavebníctva

- Pripravované verejné stavebné zákazky a vývoj cien stavebných prác. Stavia štát na Slovensku lacnejšie alebo drahšie než v susedných krajinách?

 

2.blok :

- Výhľad vývoja investícií do nových stavieb od privátnych investorov

- Projektová príprava – ako oživiť kvalitnú prípravu stavieb za odpovedajúce ohodnotenie projektantov

 

Praktické informácie o stretnutí:

 

Dátum a čas konania: 4.mája od 8:30

Miesto konania: Grand Hotel Pressburg, Bratislava

Vstup: bezplatný, no s potrebou registrácie miesta

Iniciátori stretnutia: CEEC Research, Považská cementáreň, Slovenská komora stavebných inžinierov

Zdroj: ceec.eu

 

Text : Róbert Bosák

Foto : ceec.eu, allevents.in