Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Stavebný veľtrh Střechy Praha pripravuje 23. ročník

Napísal Róbert Bosák, 28.02.2022

Pražské Výstaviště Letňany sa chystá na ďalšie veľké podujatie. Tentoraz ide o stavebný veľtrh Střechy Praha. Niekoľkodňové podujatie, ktoré je tradičnou súčasťou programu pražských veľtrhov, má pred sebou už 23. ročník.

Zdroj: drevmag.com

 

To najlepšie zo sveta strešných krytín

 

Aj nadchádzajúci ročník veľtrhu Střechy Praha sa bude niesť v znamení noviniek zo sveta striech a strešných krytín. Podobne ako v predchádzajúcich rokoch, aj v priebehu aktuálneho 23. ročníka budú návštevníkom predstavené strešné materiály, stavebné doplnky či značkové náradie pre remeselníkov a domácich majstrov. Chýbať nebudú ani nové technológie, ktorých úlohou je zlepšiť inštaláciu strešných krytín a predĺžiť ich celkovú životnosť.  

 

Veľtrh v znamení „zelených“ inovácií

 

V rámci prezentácie najnovších materiálov a technológií sa bude celá výstava niesť v znamení „zelených“ inovácií. To prinesie ešte vyšší dôraz na predstavenie nových solárnych systémov  a možností inštalácie fotovoltiky. Na programe bude aj prezentácia systémov na zadržiavanie a následné využitie dažďovej vody. Pozornosť návštevníkov veľtrhu bude takisto zameraná na možnosti rozvoja digitalizácie v oblasti výroby a montáže strešných krytín.   

 

Program doplnia sprievodné veľtrhy

 

Veľtrh Střechy Praha nebude jediným bodom programu, ktorý od 3. do 5. marca prebehne v priestoroch spomínaného pražského výstaviska. Bohatý program doplnia aj ďalšie sprievodné veľtrhy, ktorých tematika nadviaže na ústrednú tému hlavného veľtrhu. Na návštevníkov čaká aj 17. ročník veľtrhu Solar Praha či lákavé podujatia ako Řemeslo PrahaFestival dřeva a nářadí.

Zdroj: drevmag.com

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: strechy-praha.cz

Zdroj foto: drevmag.com