Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Stavbárske srdce chce pomôcť detskej kardiochirurgii po tretíkrát

Napísal Róbert Bosák, 27.09.2016

V slovenskom stavebníctve sa neorganizuje veľa podujatí, ktoré by pokojne mohli niesť prívlastok benefičné. Stavbárske srdce ale dobieha zameškané a radí sa medzi najväčšie akcie tohto druhu. A dnes zaznie jeho šľachetný odkaz už po tretíkrát.

 

Kto pozná Stavbárske srdce, ten dobre vie, že nejde o žiadny tradičný galaprogram, na aké sme zvyknutí pri iných stavebných podujatiach. V tomto prípade ide o koncert, opakujeme s prívlastkom benefičný, ktorého cieľom je pripomenúť verejnosti ochotu pomáhať druhým a to všetko v sprievode dobrej nálady a pohodovej muziky.

 

Netradičný koncert už po tretíkrát

 

Podujatie, ktorého premiéra dopadla nad očakávania dobre, nasadilo latku vysoko aj minulý rok. Návštevnosť takmer 1000 ľudí vzbudzuje očakávania aj teraz a už dnes večer budeme vedieť, koľko návštevníkov pritiahol nápad študentov Stavebnej fakulty STU pod záštitou dekana školy do Babylonu, aby sa zabavili a zároveň podporili dobrú vec.

Zdroj: www.nadaciastastnesrdcia.sk


Výťažok z koncertu pôjde na detskú kardiochirurgiu  

 

Slovo srdce nie je v názve podujatia náhodou a súvisí to s jedným z cieľov koncertu. Tým je snaha pomôcť Detskej kardiochirurgii na bratislavských Kramároch a to finančnou zbierkou. Podobne ako počas prvých dvoch ročníkoch, aj teraz sa vyzbieraný výťažok venuje deťom na kardiochirurgii a zafinancuje sa rekonštrukcia dvoch pooperačných izieb.

Zdroj: www.nadaciastastnesrdcia.sk

 

Praktické informácie o koncerte na záver:

 

Štart – 20:00

Miesto konania – Ateliér Babylon, Bratislava

Vstupné – 5€

Line up – DJ EKG, Smola a Hrušky, Bongoman Elizz, Svieca vo vetre, VajkreS

 

Koncert plný zaujímavých hostí odštartuje o 20:00 a návštevníci sa budú v sprievode tanca a spevu môcť baviť celý večer. Pozvánka na podujatie platí pre všetkých, takže pokiaľ chcete podporiť študentov Stavebnej fakulty a ich snahu pomôcť deťom na kardiochirurgii, navštívte dnes večer Babylon a nechajte sa unášať na tónoch dobrej nálady.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : nadaciastastnesrdcia.sk