Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Šťastné a veselé

Napísal Róbert Bosák, 23.12.2015

Po roku prichádzajú ďalšie Vianoce a s nimi krásne sviatočné momenty, od ktorých nás delí už iba deň. Na brány zaklope vianočná nálada, aby vstúpila dovnútra a rozžiarila atmosféru našich príbytkov.

 

Vianoce nie sú len o pečení sladkých dobrôt a rozbaľovaní darčekov. Poskytujú nám vhodný priestor na vyjadrenie srdečných prianí, ktorými môžeme rozveseliť každého človeka. Práve teraz je vhodný čas, aby sme aj my vyjadrili našu vďačnosť a popriali vám šťastné a pokojné prežitie najkrajších sviatkov v roku. A pripájame zopár želaní, aby Ježiško každého obdaroval podľa zásluh.

 

Architektom bohatú inšpiráciu

 

Vaše diela oživujú mestá a dávajú im novú tvár. Želáme vám bohatú inšpiráciu a nech sa vám ju podarí dostať do reálnej podoby.

 

Developerom veľa úspešných projektov

 

Je to aj vaša zásluha, že máme nové byty, domy a iné potrebné budovy. Nech sa vám pri hľadaní nových možností darí a výsledkom sú moderné objekty v najvyššom štandarde.

 

Stavbárom dostatok práce

 

Práve vy dávate projektom výslednú podobu a dokončujete diela. Prajeme vám dostatok práce, aby ste sa mohli živiť stavebným povolaním čo najdlhšie.

 

Maklérom veľa obchodných úspechov

 

Preberáte zodpovednosť za realitný obchod a zbavujete ľudí náročných úkonov. Nech sa vám v ďalších obchodných aktivitách darí a seriózne slúžite klientom naďalej.

 

Čitateľom ďakujeme za ich čas

 

Milí čitatelia, aj vďaka vám môže portál topreality.sk napredovať, čo si nesmierne vážime. Ďakujeme za váš čas a želáme všetko dobré, nech sa vám darí v osobnom aj pracovnom živote.

 

Šťastné a veselé.

Zdroj: www.tapetky.sk

 

Text : Róbert Bosák

Foto: tapetky.sk