Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Starbucks otvorila na Taiwane kaviareň z kontajnerov

Napísal Róbert Bosák, 21.10.2018

Nie je to tak dávno, čo sme vám priniesli článok o prvej kaviarni Starbucks v Taliansku a jej interiéri, ktorý je mnohými radený k najlepším gastronomickým interiérom sveta. Tým sa ale expanzia spoločnosti nekončí a ďalšie prekvapenie prichádza z Taiwanu.

Zdroj: www.marketing-interactive.com 


Unikátny dizajn, ekologické riešenie, nadštandardná praktická stránka, to je len časť výhod, ktoré sa spájajú s prevádzkou novej taiwanskej kaviarne Starbucks. Tá ukázala celkom inú vizáž, na akú sme u tejto firmy zvyknutí, no zatiaľ je pozitívnych ohlasov oveľa viac ako tých skeptických. Kaviareň vybudovaná z kontajnerov je totiž považovaná za skvelý krok vpred.

Zdroj: www.taiwannews.com.tw 


Skladačka z 29 kontajnerových budov

 

Kontajnerové „stavby“ nie sú vo svete ničím novým, no v prípade realizácií kaviarní sa jedná o dosť netradičný krok. Spoločnosť Starbucks sa rozhodla skúsiť niečo nové a v rámci svojej expanzie prišla s myšlienkou zriadiť taiwanskú prevádzku práve v takomto type stavby. Na jej realizáciu postačilo 29 snehovo-bielych kontajnerov, ktoré sa prepojili do 2-poschodového objektu s celkovou výmerou 320 m2.

Zdroj: www.dezeen.com 


Súkromie, pohodlie, praktický úžitok

 

Práve kompozícia, s ktorou prišiel architekt Kengo Kuma, umožnila spoločnosti vybudovať kaviareň s dôrazom na súkromie a pohodlie zákazníkov. V jednotlivých častiach kontajnerov sa mohli zriadiť samostatné zóny s posedením pre hostí, ktorého súčasťou nie je len súkromie, ale aj výhľad. Za zmienku stojí aj atmosféra typická pre Taiwan, o ktorú sa stará prítomnosť minimalistického štýlu so značným dôrazom na neutrálnejšie odtiene jednotlivého zariadenia.

Zdroj: www.dailymail.co.uk 


Kaviareň na Taiwane je len začiatok

 

Snaha stavať kaviarne z kontajnerov bola zo strany predstaviteľov Starbucks avizovaná už predtým, než sa na novú taiwanskú prevádzku začala valiť spŕška pochvál. Tie len potvrdili, že plán vedenia môže byť úspešným krokom, ktorého výsledkom by mohlo byť ďalších 45 kaviarní z kontajnerov po celej USA. Ktovie, či to nie je len ďalšie z prekvapení, ktoré má jeden z najúspešnejších hráčov v tejto oblasti ešte pripravené v talóne.

Zdroj: www.socialers.com 


Text: Róbert Bosák

Foto: news.starbucks.com, www.marketing-interactive.com, www.taiwannews.com.tw, www.dezeen.com, www.dailymail.co.uk, www.socialers.com