Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Správna kombinácia pre kvalitné okná

Napísal Róbert Bosák, 01.06.2015

Kvalita okien zohráva dôležitú úlohu vo všetkých typoch nehnuteľností. Na toto kritérium sa orientujú aj samotní výrobcovia, ktorí prichádzajú s viacerými efektívnymi riešeniami a jedným z nich sú aj drevohliníkové okná.

Zdroj: www.abinterier.cz


Každá nehnuteľnosť potrebuje mať kvalitné okná, vďaka ktorým môže plnohodnotne slúžiť jej majiteľom. Splnenie kvalitatívnych požiadaviek sa spája s bezpečnosťou, odolnosťou, elegantným dizajnom a materiálovým zložením, ktorých kombinácia má priniesť vhodné okná pre danú domácnosť. Trh ponúka viacero druhov okien, ktorých štruktúra dokáže splniť aj tie najnáročnejšie očakávania a chýbať medzi nimi nesmú ani drevohliníkové modely, ktoré patria k tým najlepším.

Zdroj: www.abinterier.cz


Spojenie najlepších materiálov


Už z názvu je jasné, ktoré dva materiály sa využívajú pri výrobe týchto špeciálnych okien. Drevo a hliník sú sami o sebe zárukou kvality a pri ich vzájomnej kombinácií to platí dvojnásobne. Vzhľadom na ich kvalitatívny potenciál sa dajú využiť v akýchkoľvek nehnuteľnostiach bez ohľadu na to, či ide o obytné priestory, kancelárie alebo rôzne komerčné objekty.


Drevohliníkové okná ponúkajú :


–        širokú škálu dizajnových variácií

–        kombináciu najodolnejších materiálov

–        najvyššiu kvalitatívnu úroveň

–        výborné technické parametre

–        sú vhodné pre všetky typy stavieb  

Zdroj: www.eurokepro.sk


Drevo ponúkne komfort - Drevo sa na oknách nachádza z vnútornej strany, čím sa stará o vytváranie príjemnej domácej atmosféry. Elegantným dizajnom pomôže k zabezpečeniu komfortného prostredia a skrášli tak celý interiér. Okrem toho dokáže udržiavať teplo v jednotlivých miestnostiach, čím takisto prispeje k lepšiemu prostrediu v interiéri.

Zdroj: www.kafe.cz


Hliník je pilier kvality - Hliník je hlavným pilierom kvality a odolnosti, takže jeho využitie z vonkajšej strany okien je prirodzené. Dokáže čeliť aj výkyvom počasia, mechanickým poškodeniam a iným vplyvom útočiacim na stav okien. Okrem toho ho netreba udržiavať žiadnymi ochrannými nátermi a vyzerá aj esteticky, takže je dobrou voľbou pre výber okien.

Zdroj: www.kafe.cz


Skvelá možnosť pre úsporné domy


Jedným z pozitív drevohliníkových okien je aj vynikajúca izolačná schopnosť, ktorá dokáže zabrániť zbytočným únikom tepla a prispieť tak k úspore financií vynaložených na spotrebu energie. Na základe toho siahajú po týchto oknách najmä majitelia nízkoenergetických a pasívnych domov, ktoré sa realizujú v úspornom štandarde, kvôli čomu vyžadujú kvalitné a úsporné materiály. Práve okná vyrobené z kombinácie dreva a hliníka spĺňajú túto špeciálnu požiadavku najlepšie a preto sa stávajú ideálnou voľbou pre moderné drevostavby.  

Zdroj: www.okna-dvere.sk


Drevo a hliník patria k najlepším stavebným materiálom a ich využitie pri výrobe okien už dávno ukázalo obrovský potenciál. Ak sa tieto materiály spoja do jedného celku, ich pozitíva sa ešte viac znásobia a symbióza kvalitných prvkov vytvorí tú správnu kombináciu pre kvalitné okná, ktoré majú obrovský význam pre dobrý život v každej nehnuteľnosti. Pokiaľ máte možnosť využiť tieto okná, neváhajte a skúste ich zapojiť do Vášho bývania a otestovať, či sú naozaj také kvalitné a prospešné.


Text : Róbert Bosák

Foto : abinterier.cz, eurokepro.sk, kafe.cz, okna-dvere.sk