Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Spoločnosť VELUX predstavuje riešenie proti prehrievaniu vašej domácnosti

Napísal PR článok, 07.06.2023

Stačí pár dní horúčav a my si už nevieme spomenúť, prečo sme sa tešili na leto. Hneď začneme vyhľadávať potrebný tieň v pohodlí nášho domova. Ako si ale doma zabezpečiť príjemnú vnútornú klímu? Ľahké vonkajšie rolety VELUX vás zachránia pred spaľujúcimi horúčavami! Výrazne znižujú prichádzajúce teplo máte istotu, že budú vašimi pomocníkmi ešte mnoho letných období.


Môžete premeniť svoj domov na pokojnú oázu, ktorá bude priestorom pre relaxáciu alebo aj pohodlnú prácu, a vy sa pri tom nemusíte zapotiť alebo minúť všetky financie. Ľahké vonkajšie rolety sú najlepšou voľbou v pomere cena/výkon v sortimente vonkajšieho tienenia VELUX s reguláciou tepla a majú mnoho ďalších výhod.


Preč s horúčavou


Ak chcete udržať príjemnú teplotu vo svojom dome, v prvom rade musíte zabrániť jeho prehrievaniu. Ľahké vonkajšie rolety sú špeciálne navrhnuté tak, aby udržali váš domov v chládku aj počas najhorúcejších letných dní. Sú spoľahlivou ochranou pred teplom, ktorá je kompatibilná s každým oknom VELUX.


Testované v náročných podmienkach


Spoločnosť VELUX podrobila ľahké vonkajšie rolety testom v extrémnych poveternostných podmienkach, aby odolali degradácii vplyvom UV žiarenia a tepla, alebo rôznym deformáciám vzhľadu – sú skonštruované tak, aby vydržali minimálne 10 rokov!


Sú vyrobené z odolných textílií z polyestru s obojstrannou povrchovou úpravou z PVC. Sú tak dlhotrvajúcim riešením, ktoré blokuje teplo a svetlo tak, ako na to nie ste zvyknutí. Polyesterová tkanina je navyše vystužená vodorovnými lakovanými hliníkovými lamelami, vďaka čomu má zvýšenú odolnosť voči akémukoľvek počasiu.


Inteligentná domácnosť s VELUX


Inteligentné technológie poskytujú ďalší komfort pre ich užívateľov. Preto sú ľahké vonkajšie rolety VELUX kompatibilné s riešeniami inteligentného ovládania domácnosti VELUX, ako sú napríklad VELUX App Control a VELUX ACTIVE with NETATMO, ktorý automaticky monitoruje kvalitu a teplotu vzduchu a zabezpečuje sviežu a zdravú klímu v interiéri.


Vytúžený pokoj


Na niektoré činnosti, ako napríklad filmový maratón počas dňa alebo poobedné zdriemnutie na gauči, je potrebné zatemnenie interiéru. S ľahkými vonkajšími roletami VELUX si môžete byť istí, že vás počas odpočinku nebude rušiť žiadne nežiaduce svetlo, a vy si tak budete môcť oddýchnuť a načerpať nové sily. Okrem toho vás nebude rušiť ani silný dážď a jeho nepríjemné zvuky. Ľahké vonkajšie rolety VELUX pomáhajú znížiť hluk dažďových kvapiek narážajúcich na okennú tabuľu, vďaka čomu si môžete užívať tichú atmosféru aj pri náhlej zmene počasia.

Advertisement


Jednoduchá inštalácia


Rozčuľujú vás návody na použitie, pri ktorých sa zapotíte? S ľahkými vonkajšími roletami VELUX sa vám to nestane, vďaka jednoduchému procesu inštalácie vám ich skúsený montážnik pripraví na používanie za chvíľočku.


www.velux.sk