Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Spoločnosť TREND vyhlásila top hotely 2017

Napísal Róbert Bosák, 28.03.2017

Na Slovensku nájdeme desiatky vynikajúcich hotelov, v ktorých je radosť prespať. Tie najlepšie sa každým rokom stávajú držiteľmi prestížnych ocenení, ktoré im okrem iných už tradične udeľuje aj spoločnosť  TREND.

 

Príjemné prostredie, svedomitý personál, nadštandardné služby a dokonalý komfort. Nároky, ktoré musia najlepšie hotely spĺňať, nie sú vôbec nízke, no v prípade ich splnenia je odmenou spokojná klientela. A nielen to, za snahu ponúknuť hosťom maximálnu kvalitu ubytovania sa dá dostať do päťky TREND Top hotelov 2017, čo sa podarilo aj týmto zariadeniam.

 

1.Grand Hotel Kempinski High Tatras (Štrbské Pleso) – Jeden z najluxusnejších hotelov v krajine obhájil minuloročné prvenstvo a s najvyšším počtom bodov získal právom zlato.

Zdroj: wikipedia.org

 

2.Hotel Amade Chateau (Vrakúň) – Ani na striebornom stupienku nedošlo k zmene a dobrý pocit z druhého miesta si budú majitelia hotela neďaleko Gabčíkova vychutnávať ďalší rok.

Zdroj: dsportal.sk

 

3.Grand Hotel River Park (Bratislava) – Trojicu našich najlepších hotelov podľa TREND-u uzatvára 5-hviezdičkový River Park z hlavného mesta. Nielenže sa pýši luxusným zariadením a nadštandardnými službami, ponúka aj idylické prostredie na brehu Dunaja.

Zdroj: riverpark.sk

 

4. Hotel Zochova Chata (Modra) – 4-hviezdičkovému hotelu z okolia Modry unikla medaila len o kúsok. Luxusne zariadený hotel obklopený malebnou prírodou ponúka nadštandardné ubytovanie uprostred malokarpatskej vínnej cesty.

Zdroj: hotelzochovachata.sk

 

5. Kaskády Hotel a Spa Rezort (Sliač) – Svoje miesto medzi najlepšími si získal aj jeden z hotelov v srdci Slovenska. Ide o rezort v Sliači, v časti Sielnica, ktorý ponúka ubytovanie obohatené o kúpeľné služby.

Zdroj: liptour.eu

 

Najlepší penzión podľa hodnotenia TREND-u:

 

Penzión Strachan (Ždiar) – Súčasťou oceňovania top hotelov bol aj výber nášho najlepšieho penziónu. Tým sa stal 3-hviezdičkový Wellness Penzión Strachan, ktorý nájdeme v Ždiari.

Zdroj: kamsdetmi.sk 

 

Ceny pre najlepších boli udelené rovnako ako v predošlých rokoch na tradičnej marcovej konferencii TREND Horeca. Okrem hotelov a penziónov boli ocenené aj reštaurácie z celej krajiny, čo vytvára ešte lepší prehľad o tom, kam máme ísť za dobrým jedlom a nocľahom. 

 

Text : Róbert Bosák

Foto : tryslovakia.com,wikipedia.org, dsportal.sk, riverpark.sk, liptour.eu, kamsdetmi.sk