Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Spoločnosť Google predstavila projekt nového londýnskeho sídla

Napísal Róbert Bosák, 12.06.2017

Boj medzi IT gigantmi, spoločnosťami Google a Apple, neprebieha len v oblasti výroby  technologických zariadení. V boji o vedúcu pozíciu sa vyťahujú aj iné zbrane vrátane výstavby lepšieho a originálnejšieho sídla.  

 

Kým Apple už svoju dlho očakávanú centrálu stihol otvoriť, konkurenti z Googlu si na nové sídlo nejaký čas počkajú. Nedávno totiž ešte len predstavili náhľad nového sídla, ktoré však nebude „po vzore“ spoločnosti Apple novou americkou centrálou. Tá ostáva naďalej v USA, takže  v Londýne vyrastie len základňa hrajúca prvé husle pre mimoamerické pobočky.

 

Google King´s Cross – unikátny domov Googlu

 

Google King´s Cross, ako je projekt pripravovanej londýnskej centrály IT giganta nazvaný, sa má stať novým mimoamerickým domovom spoločnosti Google. Jeho názov bol odvodený od lukratívnej londýnskej štvrti blízko frekventovanej vlakovej stanice, pri ktorej sa má objekt postaviť. V prípade splnenia tohto cieľa oživí danú lokalitu svojou podobou 11-poschodovej budovy s úžitkovou plochou vyše 80 000 m2.

Zdroj: thesun.co.uk

 

Hlavná téma dizajnu bude v znamení „prírody“

 

Výnimočnosť daného objektu bude spočívať v samotnom dizajne, ktorý navrhli v tematickom štýle prírody. O vzhľad plný ekologických prvkov sa postará drevená štruktúra vonkajšej časti budovy pokrytá zelenou strechou schopnou zaistiť tienenie pre interiér. Prítomné majú byť aj solárne panely a systém na zužitkovanie dažďovej vody. Vo vnútri budovy zas chcú do istých miestností zakomponovať živé vegetačné steny podporujúce zdravú mikroklímu v objekte.

Zdroj: businessinsider.my

 

Termíny výstavby a kolaudácie ešte nie sú známe

 

Projekt realizácie tohto mega centra vyzerá viac než sľubne a pre spoločnosť Apple je dosť vážnou konkurenciou v boji o lepšie sídlo. Problémom je, že kým Apple už svoju centrálu dokončil, v Google ešte nespravili ani prvý výkop. Ten by mal prísť budúci rok, no žiadny konkrétny termín zatiaľ nie je známy. To isté platí aj o dátume kolaudácie, o ktorej sa môže iba v tichosti špekulovať, nakoľko podrobnosti ani tak skoro nezverejnia.

Zdroj: kingscross.co.uk   

 

Text : Róbert Bosák

Foto : londonlovesbusiness.com, thesun.co.uk, businessinsider.my, kingscross.co.uk