Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Spoločnosť Google otvorila v New Yorku prvý kamenný obchod

Napísal Róbert Bosák, 06.07.2021

Najnovší technologickí giganti už nepôsobia iba v online priestore. V snahe priblížiť sa zákazníkom postupne otvárajú aj kamenné predajne. Google však v zozname IT firiem s maloobchodnými prevádzkami doposiaľ chýbal. Nová predajňa v New Yorku ale mení situáciu.

Google Store New York, Zdroj: gsmarena.com

 

Skúsenosti firiem Apple, Amazon či Microsoft ukázali, že predaj v kamenných predajniach je pre zákazníkov príťažlivý. K spusteniu maloobchodného predaja sa tak po čase odhodlala aj spoločnosť Google. Tá už pár dní predáva najmodernejšie IT zariadenia a doplnky v novom newyorskom obchode, ktorý zrejme nebude jedinou prevádzkou svojho druhu.

Google Store New York, Zdroj: 9to5google.com


Prvý Google Store situovaný na lukratívnej adrese

 

Vedenie Google príliš s výberom vhodného miesta nešpekulovalo. Cieľom bolo nájsť nejakú lukratívnu lokalitu v blízkosti centrály. Ako najlepšie riešenie sa javilo otvorenie prevádzky v štvrti Chelsea, ktorá je jednou z najfrekventovanejších lokalít na Manhattane. Prvý Google Store sa nasťahoval do dobre známych a hojne navštevovaných priestorov, v ktorých predtým pôsobila miestna pošta, neskôr aj Starbucks.

Google Store New York, Zdroj: fortune.com

 

Nová predajňa ponúkne novinky aj top produkty

 

Aj keď zákazníci v novootvorenej newyorskej kamennej predajni nenájdu všetky produkty, ktoré sa aktuálne objavujú v ponuke eshopov Google, na výber budú mať obrovské množstvo doplnkov. Nová kamenná predajňa sa totiž rozprestiera na ploche vyše 464 m², čo stačí na to, aby sa do nej zmestili všetky najhorúcejšie novinky aj dlhodobo najpredávanejšie zariadenia.

Google Store New York, Zdroj: 9to5google.com

 

Newyorský Google Store zrejme nebude jediným kamenným obchodom tejto spoločnosti. O postupnom rozširovaní maloobchodnej siete sa síce predstavitelia firmy zatiaľ nezmienili, no v prípade úspechu a dobrých čísel predaja zrejme po vzore svojich najväčších konkurentov pristúpia k otvoreniu ďalších prevádzok.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: gsmarena.com, 9to5google.com, fortune.com