Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Spoločnosť Apple otvorila v Londýne nový kamenný obchod

Napísal Róbert Bosák, 01.09.2022

Spoločnosť Apple v lete neodpočívala. Jej tím vytrvalo pracoval na ďalšom rozširovaní siete kamenných predajní. Nový obchod prevádzkovaný pod značkou tohto amerického technologického obra pribudol v Londýne.

 

Služby a produkty od spoločnosti Apple sú vo Veľkej Británii využívané stále častejšie. Jeden z lídrov globálneho technologického trhu nemohol pri rozširovaní svojej medzinárodnej siete kamenných obchodov túto krajinu vynechať. Jednou z „povinných“ zastávok bol aj Londýn. Britská metropola je v súčasnosti domovom viacerých predajní tejto značky.

 

Ďalšia spolupráca s Foster + Partners

 

Nový kamenný obchod Apple Brompton Road je podľa mnohých kritikov najlepší spomedzi všetkých, ktoré sú nielen v britskej metropole, ale v celej Veľkej Británii. Pozornosť púta jeho vzhľad, veľkosť aj vybavenie vnútorných priestorov. Ich dizajn je výsledkom práce britského ateliéru Foster + Partners, ktorý je tradičným partnerom firmy Apple. Tentoraz pre ňu navrhol dizajn modernej predajne 21. storočia, ktorá bola zriadená vo viac ako 100 rokov starej stavbe situovanej v lukratívnej štvrti Knightsbridge.

Apple Brompton Road, Zdroj: Nigel Young

 

Apple Store v znamení udržateľnosti

 

Hlavným prvkom dizajnu predajne je prepojenie s prírodou. To má viacero podôb, ktoré robia z Apple Brompton Road jeden z najunikátnejších obchodov v celom Londýne. Návštevníci môžu už pri vstupe do predajne obdivovať 12 vysokých fikusov. Každý z nich bol vysadený v kvetináči, ktorého spodná časť slúži na posedenie. Kontakt s prírodou zariadili aj prírodné materiály, medzi ktorými vyniká drevo použité pri realizácii stropu. Návštevníci predajne sa prepoja s prírodou aj pri chôdzi po podlahe z rastlinných polymérov. Prírodné prvky dopĺňajú zariadenia na výrobu elektriny z obnoviteľných zdrojov energie, ktoré vyzdvihujú udržateľný charakter predajne.

Apple Brompton Road, Zdroj: Nigel Young

 

Obchod pre zákazníkov z celého sveta

 

Nový londýnsky Apple Store vyniká aj službami, ktoré ponúka. Za zmienku stojí 200-členný zamestnanecký tím, ktorý má na starosti zaistenie maximálnej spokojnosti zákazníkov. Dvere do obchodu majú otvorené domáci aj zahraniční zákazníci, ktorí sa s personálom dohovoria viac ako 40 jazykmi. Navyše, Apple Brompton Road je prvou predajňou Apple vo Veľkej Británii, ktorá je vybavená oddelením Apple Pickup. Tá zákazníkom umožňuje vyzdvihnúť si produkty objednané na internete osobne na predajni.

Apple Brompton Road, Zdroj: Nigel Young

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: apple.com

Zdroj foto: Nigel Young